ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - Χώρισαν οι δρόμοι ΝΟΗ και Ιωαννίδη
Χώρισαν οι δρόμοι του ΝΟΗ και του προπονητή του προαγωνιστικού τμήματος Βασίλειου Ιωαννίδη, όπως ανακοίνωσε χθες ο όμιλος. “Για λόγους ευθιξίας”, αναφέρονται στην ανακοίνωση όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε διένεξη με τον πρόεδρο του ομίλου για διάφορους λόγους. Καθήκοντα προπονητή στο προαγωνιστικό τμήμα ανέλαβε προσωρινά ο προπονητής του αγωνιστικού Κώστας Μαυραντωνάκης. “Ο όμιλος ευχαριστεί τον κ. Ιωαννίδη για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του” τονίζεται στην ανακοίνωση του ΝΟΗ.

ΔΑΟΗ
Την Τρίτη 3 Μαρτίου στη 1μ.μ. ο ΔΑΟΗ θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα παρουσιάσει το αθλητικό καλεντάρι του για το 2009. Στο μεταξύ η κλήρωση του 19ου Παιδικού Τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί σήμερα στις 8μ.μ. στα γραφεία του Οργανισμού. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει 7 Μαρτίου.

ΠΟΛΟ
Πέντε παιχνίδια θα γίνουν σήμερα για την 15η αγωνιστική της Α1 πόλο με τα Χανιά να αγωνίζονται εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

ΣΤΙΒΟΣ
Περισσότεροι από 120 κορυφαίοι ξένοι και Ελληνες αθλητές θα λάβουν μέρος στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου “Αθήνα 2009” το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ από σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΒΟΛΕΪ
Οριστική είναι η απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας του βόλεϊ να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το final 4 του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Το σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού έγινε και επισήμως δεκτό αφού οι πράσινοι παρουσίασαν έγγραφο συμφωνίας τους με τηλεοπτικό κανάλι (μάλλον την ΕΡΤ), κάτι που αποτελούσε την τελευταία προϋπόθεση που είχε θέσει η CEV. Κατόπιν συμφωνίας της ομοσπονδίας με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, οι “πράσινοι” κατέθεσαν τα χαρτιά τους, τα οποία και εγκρίθηκαν και έτσι το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου του 2009 η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο κλειστό της Καλογρέζας.