Μετά από τρία χρόνια ο Γιάννης Κόκκινος επέστρεψε στο Δειλινό. Αυτή τη φορά όχι ως πρώτος προπονητής αλλά ως συνεργάτης του κ. Κατσούνη, εντασσόμενος στο τεχνικό τιμ στο οποίο είναι και ο κ. Κυριάκογλου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την Διοίκηση, προκειμένου να “ενισχυθούν” οι προπονήσεις όταν απουσιάζει ο κ. Κατσούνης και να απελευθερωθεί εν μέρει ο κ. Κυριάκογλου λόγω φόρτου επαγγελματικών ασχολιών. Προχθές μάλιστα υπήρξε συνάντηση παικτών, Διοίκησης και Κόκκινου-Κυριάκογλου, ενώ χθες έγινε η πρώτη προπόνηση παρουσία του προπονητή του Χερρονάσιου.

Ο κ. Κόκκινος ανέλαβε τη θέση αυτή μετά από συνεννόηση με τον Χερρονάσιο αφού δεν εγκαταλείπει την ομάδα της Χερσονήσου.

“Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία των παικτών αλλά και σε τεχνικά θέματα. Πρέπει να υπάρξει περισσότερη δουλειά για να διεκδικήσει η ομάδα την παραμονή της”, μας είπε ο κ. Κόκκινος που φέτος έχει δει όλα σχεδόν τα ματς του Δειλινού στο “Λίντο”. Στους παίκτες χθες ανέλυσε τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας και τους τόνισε το τι πρέπει να βελτιώσουν, αλλά και το γεγονός ότι “πρέπει να κάνουμε 9 νίκες στη συνέχεια στην έδρα μας για να μείνουμε στην κατηγορία. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να το πιστέψουμε και να δουλέψουμε πολύ. Μπορούμε να κάνουμε νίκες εκεί που δεν το περιμένει κανείς”. Ο προπονητής, όποτε χρειαστεί, θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας και στα ματς που θα δίνει στο Λίντο.ΡέθυμνοΜε επιτυχία έγινε η εκδήλωση Αγάπης που διοργάνωσε το Ρέθυμνο με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες της πόλης. Η διοίκηση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την ανταπόκριση που έδειξε, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 1000 ευρώ, το οποίο και θα παραδοθεί στον μητροπολίτη Ρεθύμνου για τους συλλόγους “ΑΓΑΠΗ” και “ΕΛΠΙΔΑ”.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΚΑΕ παρέθεσε γεύμα στο τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και τις οικογένειές τους. Ολοι ευχήθηκαν για μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!