Νίκη. Μόνο αυτή η λέξη βγαίνει από τα στόματα των ανθρώπων της Χερσονήσου για το παιχνίδι με τον Βύζαντα που θα γίνει σήμερα στις 3μ.μ. στο γήπεδο της για την 1η αγωνιστική του Βʼ Γύρου.

Νίκη, γιατί μόνο με αυτό το αποτέλεσμα η Χερσόνησος και με βάση το πρόγραμμα που έχει θα συνεχίζει να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή. Νίκη γιατί την έχει ανάγκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να βλέπει χωρίς... κυάλια τις ομάδες που βρίσκονται πάνω απʼ αυτήν στη βαθμολογία και μια απʼ αυτές είναι και ο σημερινός της αντίπαλος. Η Χερσόνησος θα προσπαθήσει στην αρχή, γενομένης από σήμερα, να συγκεντρώσει 9 βαθμούς στα τρια ματς με Βύζα (μέσα), Αιολικό (έξω), Αργος (μέσα). Με δεδομένο ότι θα κερδίσει άνευ αγώνα τον Αιολικό τότε θα χρειαστεί δυο νίκες εντός για να έχει πετύχει τον στόχο της και να βρεθεί ίσως και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Να λοιπόν, γιατί η νίκη θεωρείται σήμερα μονόδρομος για τους νεοφώτιστους και το ματς από τα πλέον κρίσιμα της χρονιάς.

Αυτό τόνισε και στους παίκτες του ο Μανώλης Παπαματθαιάκης. “Αυτό το μαςτ είναι για μας. Αν το κερδίσουμε θα μπορούμε να κοιτάζουμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια”, τους είπε, θέλοντας να καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης των τριών βαθμών.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χες με πρωινή προπόνηση. Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο τιμωρημένος Σεμερτζίδης και ο τραυματίας Χρονάκης.



Με Αργος ο Κίτσας



Από αύριο θα ενταχθεί ξανά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ο Κίτσας και θα υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Παναργειακό που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου στην Χερσόνησο.

Η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού ολοκληρώθηκε χθες και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.