Στην μεταγραφική λίστα του Μαντζουράκη βρίσκονται δυο ακόμα ονόματα, ο Σκοπιανός μέσος Οστόγια Στεπάνοβιτς και ο Κροάτης επιθετικός Ντομαγκόγιε Αμπράμοβιτς.

Το όνομα του Αμπράμοβιτς είχε ακουστεί πριν από μερικές μέρες για τον Εργοτέλη, ωστόσο ο 27χρονος επιθετικός της Ιντερ Τούρκου βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ και ο Γιάννης Μαντζουράκης εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του. Στην φινλανδική ομάδα, ο Κροάτης επιθετικός που είναι διεθνής με τις Ελπίδες της χώρας του, έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει σε 12 αγώνες 7 γκολ. Το πρόβλημα είναι ότι ο Αμπράμοβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ιντερ Τούρκου και δεν είναι ελεύθερος. Σε ό,τι αφορά τον Οστόγια Στεπάνοβιτς είναι 23 χρονών και αγωνίζεται στην Τσουκαρίτσκι (Σερβία) ως επιτελικός μέσος, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου.



Για Μονιάκη



Την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Μονιάκη να αποτελεί στόχο της ΑΕΚ αλλά και του Αρη. Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι δεν έχουν στα χέρια τους καμία πρόταση για τον νεαρό αμυντικό διεθνή με την ομάδα των Ελπίδων. Με δεδομένο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κρητική ομάδα στην αριστερή της πλευρά, θεωρείται δύσκολο να παραχωρηθεί ο Μονιάκης, εκτός κι αν αποκτηθεί κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής για τη θέση αυτή.

Κατά τʼ άλλα, κανονικά συνεχίζουν τις προπονήσεις με τον ΟΦΗ οι Ορος, Γκάγκουλα, (γυμνάζονται μόνοι τους), Πλιάγκας, αφού αν και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή δεν έχει ακόμη τακτοποιηθεί το θέμα με τη λύση των συμβολαίων τους. Ο τελευταίος πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε συμφωνία με ομάδα της Αθήνας.