Στην αναμέτρηση με τον Άρη έχει επικεντρώσει την προσοχή του ο ΟΦΗ αφού αυτή έχει εκλάβει πλέον χαρακτήρα τελικού για την κρητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ έχει μέσα στον Δεκέμβριο τρια παιχνίδια στο Παγκρήτιο δύο ως γηπεδούχος με Άρη και Παναθηναϊκό και ένα με τον Εργοτέλη ενδιάμεσα ως φιλοξενούμενος και επιζητά όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να βγει από το αγωνιστικό και βαθμολογικό του αδιέξοδο.


Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο μετά την ήττα στην Κομοτηνή ωστόσο χρόνος για άλλες σκέψεις δεν υπάρχει παρά μόνο για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Γιάννης Ματζουράκης αναμενόταν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο και ουσιαστικά από σήμερα με τη δική του παρουσία η προετοιμασία μπαίνει στο τελικό της στάδιο με το βάρος να εστιάζεται τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του και να τους αναλύσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και τα λάθη που έγιναν. Παράλληλα αναμένεται να αναφερθεί και στον αγώνα με τον Άρη και να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του το αυτονόητο. Να παίζεουν δηλαδή σαν να είναι το ματς ένας τελικός και να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για τη νίκη που είναι μονόδρομος στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Με αγωνία πάντως ο κ. Ματζουράκης περιμένει και την εξέλιξη της κατάστασης των τραυματιών Σίμιτς, Μάλαρτζ. Ο πρώτος μάλλον θα αγωνιστεί ενώ ο δεύτερος δύσκολα θα προλάβει. Αντικαταστάτης του Μάλαρτζ αν δεν καταφέρει να δώσει το “παρών” θα είναι ο Κασμερίδης ενώ εκτός απροόπτου κόντρα στον Άρη θα επανέλθει και ο Μονιάκης στη θέση του Πίτσου στο αριστερό άκρο της άμυνας.Δωρεάν γυναίκες-παιδιάΣήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου. Τα εισιτήρια έχουν χωριστεί σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη φορά τα εισιτήρια που κοστίζουν 20 ευρώ για τις θύρες 6, 10, 11, 12, 13. Η δεύτερη είναι τα 15αρια για τις θύρες 14, 15, 16, 17, 18 και η τρίτη είναι τα εισιτήρια που τιμώνται 30 ευρώ και αφορούν τις θύρες 2 και 20 όπου είναι τα αμπονέ. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στην οδό Καντάνου (δίπλα από τη θύρα 9 του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης”) και από τα γραφεία του Ερ. ΟΦΗ στην οδό Ισαύρων (δίπλα από τη θύρα 1 του γηπέδου). Στο ματς με τον Άρη η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών είναι δωρεάν.

Να σημειωθεί ότι ο Άρης ζήτησε περίπου 500 εισιτήρια και θα διατεθεί για τους φιλάθλους του αποκλειστικά η θύρα 6. Οι θύρες 3 και 9 θα είναι κλειστές για λόγους ασφαλείας.Αύριο η Γ.Σ.Πέραν του αγωνιστικού το ενδιαφέρον έχει στραφεί και στην αυριανή έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6μ.μ. στο ξενοδοχείο Αστόρια.

Σύμφωνα με την πρόσκληση τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν είναι ο έκτακτος διοικητικός, διαχειριστικός και οικονομικός απολογισμός και έλεγχος, ο έκτακτος απολογισμός και έλεγχος, η παροχή πληροφοριών για την εν γένει πορεία των εταιρικών υποθέσεων και την περιουσιακή κατάσταση της εταιρείας και παροχή πληροφοριών για τον προγραμματισμό και την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως είναι γνωστό την έκτακτη Γενική Συνέλευση προκάλεσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και προτάσεις για την αγορά της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πριν απο λίγες μέρες ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του είχε ζητήσει από τον κ. Βατσινά να διευκολύνει τις εξελίξεις και να αποχωρήσει ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε απαντήσει κάνοντας αναφορά για “χτυπήματα κάτω από τη μέση”.

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση πρέπει σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα που ορίστηκε για σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Οι μεταγραφές

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και ήδη κάποιες ομάδες άρχισαν όχι μόνο να κάνουν τις πρώτες κινήσεις τους αλλά και να ανακοινώνουν μεταγραφές (ρεπορτάζ σε άλλες στήλες). Σε ό,τι αφορά τον ΟΦΗ προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα αν και θεωρείται σίγουρο ότι ο Γιάννης Ματζουράκης θα πιέσει για την πραγματοποίηση τουλάχιστον 3-4 μεταγραφών έτοιμων ποδοσφαιριστών. Αυτός ήταν και ένας από τους όρους που έθεσε ο Έλληνας τεχνικός στον Φανούρη Βατσινά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.