Με εντυπωσιακή συμμετοχή προσκεκλημένων και μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Αegeo Spas που αποτελεί μετεξέλιξη των Thalasso Maris Hotels.

Το κέντρο ομορφιάς και ευεξίας ήταν ανοιχτό στο κόσμο και οι προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να δουν όλους τους χώρους του, αφού ήταν στημένο με ζωντανές επιδείξεις από θεραπείες προσώπου, σώματος, αλλά και μασάζ. Σε συνέχεια της περιήγησης, υπήρξε μια μοναδική εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου. Την δεξίωση πλαισίωσαν παρουσιάσεις από τους γυμναστές του κέντρου, χορευτικά καθώς και βραβεύσεις των ανθρώπων που κατάφεραν μέσα από την φιλοσοφία της Aegeo Spas για ευ ζην να χάσουν από 15 έως 50 κιλά.

Ανανέωση και νέες υπηρεσίες

Η Aegeo Spas έχει καταφέρει και βρίσκεται στην πρώτη θέση σε υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας στην Κρήτη. Παρ’ όλα αυτά όλο το επιτελείο της εταιρείας επιμένει ότι βρίσκονται στην δεύτερη θέση αφού πρέπει πάντα να προσπαθούν να φτάσουν τον πρώτο για να προσφέρουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες για ευ ζην. Ως πρεσβευτές αυτής της φιλοσοφίας, η Aegeo Spas στις αρχές του 2009 επενδύει το ποσό των 400.000 ευρώ σε νέα πιο σύγχρονα και πιο εξελιγμένα και σε συνέχεια αυτής της επένδυσης ξεκινάει μια μελέτη για αναβάθμιση των χώρων.

Όμως η Aegeo Spas έχει ξεκινήσει ήδη τις αλλαγές από το άνοιγμα της φετινής σεζόν σε υπηρεσίες. Εκτός από της νέες υπηρεσίες spa, ξεκίνησαν και δυο νέες ακαδημίες στους χώρους της. Η ακαδημία τένις “Aegeo Tennis Academy” αλλά και την ακαδημία χορού “Aegeo Dance Studio”. Δύο νέες υπηρεσίες που αν και στην αρχή τους ακόμα έχουν ήδη μεγάλη ζήτηση και ανταπόκριση από τους πελάτες του κέντρου spa.

Η Aegeo Spas αποτέλεσε τη μετεξέλιξη των Thalasso Maris hotels. Η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει ένα βιβλίο γεμάτο εμπειρίες και να ξεκινήσει ένα καινούριο, προκειμένου να γίνει η κάθε επιθυμία των πελατών της Aegeo Spas πραγματικότητα. Όλα αυτά όμως αποτελούν απλά την αρχή του οράματός της Aegeo Spas, στη νέα διαδρομή που έχουν ξεκινήσει σαν συνέχεια μίας επιτυχημένης πορείας.