Από τη φωτογραφία στην … εμπορία σκληρών ναρκωτικών. Ο λόγος για έναν 42χρονο φωτογράφο με καταγωγή από τον Άγιο Νικόλαο ο οποίος διακινούσε σύμφωνα με την αστυνομία μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, μία ασχολία γνώριμη για τον ίδιο.

Ο 42χρονος που συνελήφθη από την Αστυνομία προχθές το βράδυ έξω από το σπίτι του έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Προχθές το βράδυ επέστρεφε στο σπίτι του με το ποδήλατο, όπου τον περίμεναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι άνδρες της Δίωξης έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι στην περιοχή των Μεσαμπελιών όπου έμενε ο συλληφθείς. Σε ένα δωμάτιο και καλά κρυμμένα σε διαφορετικά σημεία εντοπίστηκαν 86,8 γραμμάρια ηρωίνης, ένα μαχαίρι και μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας. Ο ίδιος δεν παραδέχτηκε ότι έκανε εμπόριο παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν εδώ και καιρό στην αστυνομία. Ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά τα είχε για προσωπική του χρήση. Ο 42χρονος, ο οποίος είναι και ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών υποστήριξε ότι έφερε τα ναρκωτικά από την Αθήνα