Σκόρπισαν ικανοποίηση στους ανθρώπους του ΟΦΗ οι εμφανίσεις της ομάδας στο τουρνουά το οποίο πέτυχε και από οργανωτικής πλευράς. Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” Στέφανος Δέδας δήλωσε σχετικά: “Νομίζω ότι η απόδοσή μας κυμάνθηκε γενικά σε πολύ καλά επίπεδα γιʼ αυτήν την εποχή. Κερδίσαμε τη Νήαρ Ηστ, μια από τις καλύτερες ομάδες της Α2 και χάσαμε στις λεπτομέρειες από τον ΑΓΟΡ. Από την πλευρά του ο έφορος του ΟΦΗ Μάνος Ξημέρης τόνισε: “Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά από το οποίο αποκομίσαμε σημαντικά οφέλη. Δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε ισχυρές ομάδες. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση”.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ευχαριστεί τον πρόεδρο του Δειλινού κ. Αναγνώστου και τα S/M Αριάδνη για τη συνεισφορά τους στο τουρνουά, το οποίο ελπίζει να γίνει θεσμός.

• Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στη μνήμη του Αγγελου Σπυριδάκη πριν από το τζάμπολ του χθεσινού αγώνα ΟΦΗ-ΑΓΟΡ.

Για τον εγγονό μάλιστα του Παναγιώτη Σπυριδάκη υπήρχε και σχετικό πανό στο γήπεδο.

• Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τα παιχνίδια του τουρνουά και ιδιαίτερα αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΑΓΟΡ. Το “παρών” έδωσαν και οι οργανωμένοι φίλοι των γηπεδούχων οι οποίοι δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα. Δεν έλειψαν μάλιστα και τα ποδοσφαιρικά συνθήματα με νόημα όπως το “Καράτζη Αντώνη το πλοίο δε γλιτώνει, το πλοίο βουλιάζει στου Βατσινά στο Γάζι”.

• Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Μάνος Ξημέρης και τα μέλη της ομάδας δεν τον ξέχασαν. Πριν από το ματς με τον ΑΓΟΡ, η τούρτα εμφανίστηκε στο παρκέ (φωτο) συνοδευόμενη από τις καθιερωμένες ευχές.