Στο... μάτι του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει μπει ο Σήφης Δασκαλάκης σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα αθηναϊκών εντύπων.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι οι “ερυθρόλευκοι” ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 26χρονου γκολκίπερ του Εργοτέλη λέγοντας μάλιστα ότι υπήρχε και “κατάσκοπος” στο παιχνίδι της πρεμιέρας στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Δασκαλάκη ξεκίνησε στο περυσινό ματς στο Καραϊσκάκη (1-0) όπου ο Κρητικός πορτιέρο είχε κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Την ίδια ώρα όμως τόσο ο παίκτης όσο και οι άνθρωποι του Εργοτέλη δηλώνουν άγνοια για το θέμα, με τον ίδιο τον γκολκίπερ να δηλώνει ότι έχει το μυαλό μόνο στο παιχνίδι με τον Άρη. “Από φίλους μου έμαθα ότι κάτι γράφουν οι εφημερίδες αλλά εγώ δεν γνωρίζω τίποτα”, τόνισε αρχικά για το θέμα στην “Π” ο Σήφης Δασκαλάκης και συμπλήρωσε: “Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι μόνο ο αγώνας με τον Άρη. Το μυαλό μου το έχω εκεί και δεν έχω την διάθεση ούτε το περιθώριο να σκεφτώ κάτι άλλο. Με απασχολεί το τώρα και όχι το τι μπορεί να γίνει μετά από μήνες ή από χρόνια”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Εργοτέλη δια στόματος Απόστολου Παπουτσάκη. “Εμάς δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς”, είπε ορθά κοφτά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενώ ξεκάθαρος ήταν και στην ερώτηση εάν μελετηθεί η πρόταση που τυχόν θα έρθει από τον Ολυμπιακό.

“Όλα θα μελετηθούν εάν έρθει πρόταση. Αλλά τώρα που μιλάμε επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα”.