Ο Ηρόδοτος πέτυχε φιλική νίκη (1-0) επί των Ασιτών σε προχθεσινή συνάντηση που έγινε στη Ν. Αλικαρνασσό.

Το παιχνίδι αποτέλεσε ευκαιρία για τους προπονητές των δύο ομάδων να τεστάρουν τις ενδεκάδες που αναμένεται να ξεκινήσουν στα παιχνίδια κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Τρουλάκης στο 20ʼ, έπειτα από διείσδυση και πλασέ μέσα στην περιοχή.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των “κυανόλευκων” Λάκης Καργιωτάκης δήλωσε:

“Θέλουμε ακόμη αρκετή δουλειά, κυρίως σε ατομικό επίπεδο. Δεν κάναμε τόσο καλή εμφάνιση όσο στο προηγούμενο φιλικό με τον Κρουσώνα, ομως πραγματοποιήσαμε πολλές περισσότερες αλλαγές που επηρέασαν την εικόνα μας. Πιστεύω ότι με τη δουλειά που θα συνεχίσουμε να κάνουμε τις επόμενες 20 μέρες θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα”.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αποστολάκης υποστήριξε:

“Αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ, έμεινα ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση της ομάδας. Ισως ήταν το μοναδικό λάθος μας στη διάρκεια του 90 λεπτού”.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κάργατζης, Κοζυράκης, Καλομοίρης, Αντωνακάκης, Κουρούπης, Πανάκας, Καραφωτιάς, Τρουλάκης, Ζαφείρης, Προβιδάκης, Μαρκάκης.

Στο βʼ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Λιουδάκης, Σταμπουλής, Τσαλίκης, Φωτουλάκης, Γκέος, Φωτάκης, Μεσοδιακάκης, Κεφαλούκος, Μουρτζάκης, Μαγκαφουράκης, Κλάδας.

ΑΣΙΤΕΣ: Τσαμπουράκης, Ιατράκης Γ., Σκαλιδάκης, Μαλιαράκης, Αποστόλου, Αποστολάκης Γ.Δ., Δασκαλάκης, Σταυρακάκης, Σταθάκης, Αγιομυργιαννάκης, Κοζορώνης.

Επαιξαν επίσης οι: Μεταξάκης, Ιατράκης Ι., Αποστολάκης Γ.Ι., Καραταράκης, Σαρτζετάκης, Αναστασάκης, Κοπιδάκης.

Στον Ηρόδοτο τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα με την περίπτωση του Μετζιδάκη, η απόκτηση ή μη του οποίου θα εξαρτηθεί από τον αν ο ποδοσφαιριστής καταφέρει να εξασφαλίσει απόσπαση από τη μονάδα που υπηρετεί για το Ηράκλειο. Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Νίκη ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε φιλική νίκη σε χθεσινό παιχνίδι που έγινε στον Κρουσώνα, επικρατώντας της Νεάπολης με 2-0. Ο Μαμουλάκης ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας, με ένα γκολ ανά ημίχρονο.

Άνοιξε το σκορ στο 20ʼ και το έκλεισε στο 60ʼ.

“ΤΟΥΟΤΑ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ” ΠΑΟΚ: Τζορμπατζάκης, Κάββαλος, Κοντάκος, Αναγνωστάκης, Μαραγκουδάκης, Τσερεβελάκης, Λεμπιδάκης, Κατσούλης, Χανιωτάκης, Περογαμβράκης, Μαμουλάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι: Φλωρόπουλος, Βελίογλου, Οικονόμου, Κουρίνος, Μακατουνάκης Εμμ., Μακατουνάκης .

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ είναι την ερχόμενη Κυριακή με τον Μοχό στον Κρουσώνα.

Μοχός

Η βελτίωση σε επιμέρους τομείς της τακτικής όπως σε θέματα κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα του Μοχού. Το προχθεσινό φιλικό με τον ΟΦΗ δεν άφησε ευχαριστημένο τον Δημήτρη Βολωνάκη που δήλωσε γιʼαυτό το παιχνίδι.

“Μπορούσαμε καλύτερα. Αργήσαμε πολύ να μπούμε στον αγώνα, και δείξαμε περισσότερο “σεβασμό” απʼ ό,τι θα έπρεπε στον αντίπαλο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε όμως περίμενα καλύτερες επιδόσεις στην κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα”.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο για να δοκιμαστεί νεαρός επιθετικός από τη Θεσσαλονίκη.