Το ματς της χρονιάς είναι για τον ΑΓΟΡ το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο.

Σε περίπτωση ήττας, άλλωστε, θα μειωθούν κατά πολύ οι ελπίδες για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Ρεθυμνιώτες πάντως δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκληση διά στόματος Ίαν Βουγιούκα. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποβάλει το άγχος και από κει και πέρα θα είναι πιο εύκολο να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν.

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά θεωρώ ότι μαζί με το δέσιμο της ομάδας, έχουμε πλέον και την ψυχολογία με το μέρος μας. Η νίκη επί της Ολύμπιας μας έδειξε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, αν παίξουμε με πάθος. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και στη Ρόδο. Μπορεί η κακοκαιρία να καθυστέρησε λίγο την έναρξη της προετοιμασίας μας, αλλά θεωρώ ότι θα καταφέρουμε τις επόμενες ημέρες να δουλέψουμε συγκεντρωμένα και να εμφανιστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι αυτό», τόνισε ο Έλληνας σέντερ.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι το ματς αυτό θα κρίνει πάρα πολλά, αφού εμείς «κυνηγάμε» τον Κολοσσό. Πρέπει λοιπόν να πάρουμε τη νίκη για να τον πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο και να ελπίζουμε μετά και σε άλλο στραβοπάτημα του. Θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Αν καταφέρουμε να αποβάλουμε το άγχος για το αποτέλεσμα, τότε μπορούμε να βγάλουμε την ποιότητα μας στο γήπεδο. Το δείξαμε αυτό και στον αγώνα με την Ολύμπια. Μόλις ξεχάσαμε το άγχος, παίξαμε το μπάσκετ που μπορούμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη Ρόδο».