Εννέα αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Γʼ Εθνικής και ο ΟΦΗ έχει αύριο τη δυνατότητα στην Ιεράπετρα να ανακηρυχθεί πρόωρα πρωταθλητής.

Οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου Νότου αντιμετωπίζουν την ομάδα του Γιώργου Μακράκη που βρίσκεται τρεις πόντους μακριά τους και παίζει το τελευταίο της χαρτί.

Ο ΟΦΗ έχει και την ασπίδα του 100-79 με το οποίο νίκησε στον Αʼ γύρο, γεγονός που του δίνει ακόμα περισσότερο αέρα.

“Θα παίξουμε για τη νίκη και τίποτε άλλο στην Ιεράπετρα”, επισημαίνει ο προπονητής του ΟΦΗ Στέφανος Δέδας για το κρητικό ντέρμπι και προσθέτει: “Αν κερδίσουμε κλειδώνουμε τον τίτλο, όχι μαθηματικά αλλά ουσιαστικά. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Έχουμε ένα προβάδισμα στην βαθμολογία και μία διαφορά 21 πόντων από το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αν το καταφέρουμε αυτό τοτε πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητες”. Ο κ. Δέδας πιστεύει ότι οι παίκτες του θα έχουν το πάθος που χρειάζεται ένα τέτοιο παιχνίδι. “Για όλο τον ΟΦΗ το ματς αυτό είναι σημαντικό. Παίζουμε με τη βασική διεκδικητρια του τίτλου ενώ και η παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο,θα μας δώσει το πάθος που χρειαζόμαστε σε τέτοιους είδους παιχνίδια που είναι τοπικά ντερμπι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το χαρεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο”.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς και ο Παναγάκης που νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, τέθηκε στη διαθεση του προπονητή του.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν ως γνωστόν με τη σημαντική απώλεια του τραυματία Στεφανάκη.

Να σημειώσουμε πως την αποστολή του ΟΦΗ θα ακολουθήσουν 150-200 φίλοι του οι οποίοι θα μεταβούν οργανωμένοι στη γειτονική πόλη.

Το τζάμπολ θα γίνει στις 4 μ.μ. με διαιτητές τους Τσώνο-Ντάβαρη.

Για την 18η αγωνιστική της Γʼ Εθνικής θα παίξουν ακόμα αύριο:

Ζωγράφου-Χαλκίδα

Απόλλων-Φιλαθλητικός

Ιωνικός Ν.-Ιωνικός Ν.Φ.

Ερμής-Ελευσίνα

Διαγόρας-Άρης Ν.

Αρδηττός-Κρόνος