Χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα κύλησε η χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ και σήμερα το πρωί ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Γιώργος Παράσχος είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να ακολουθούν το πρόγραμμα και πλην των γνωστών προβλημάτων με τις τιμωρίες των Μπαρκαουάν, Ταραλίδη και του τραυματία Στεφανή έχει όλους τους υπόλοιπους στην διάθεσή του.

Πάντως ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έχει καταλήξει ακόμα στο οριστικό σχήμα το οποίο θα παρατάξει στο αυριανό ματς. Στόχος του είναι να κάνει ένα μικρό rotation στην ομάδα για να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες και να φρεσκάρει την ενδεκάδα, ωστόσο τις οριστικές του αποφάσεις θα τις πάρει πιθανότατα στη σημερινή τελευταία προπόνηση που θα γίνει στις 10 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο.

Βάσει των όσων έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις ο κ. Παράσχος, θα παρατάξει τους Τζόρβα, Αρβανίτη (Σταυρακάκη), Πίτσο, Ισά, Γκάγκουλα, Σφακιανάκη, Κουνενάκη, Σίμιτς, Πόποβιτς (Γκέρμπερ), Ντρούλιτς, Νουαφόρ (Πετρόπουλο). Υπάρχουν δυο-τρια ερωτηματικά όσον αφορά τις θέσεις στο δεξί άκρο της άμυνας, στο κέντρο και στην επίθεση ενώ όπως όλα δείχνουν και αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ ο Σίνισα Γκάγκουλα παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του Μπαρκαουάν δίπλα στον Ισά που επιστρέφει. Στην ενδεκάδα θα επανέλθει ο Στέλιος Σφακιανάκης ο οποίος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ταραλίδη.

Στόχος του Γιώργου Παράσχου είναι να παρατάξει μια ομάδα με ενισχυμένη τη μεσαία γραμμή έτσι ώστε απόντος και του Καρντόσο ο ΟΦΗ να κερδίσει τη μάχη στον νευραλγικό αυτό χώρο και να ελπίζει σʼ ένα θετικό αποτέλεσμα. Η κρητική ομάδα θέλει να συνεχίσει την βαθμολογική της συγκομιδή εκτός έδρας αφού στα τρία τελευταία ματς με Πανιώνιο, Καλαμαριά και Εργοτέλη έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς για να απομακρυνθεί κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού.



Η αποστολή

Η ανακοίνωση της αποστολής θα γίνει μετά το τέλος της προπόνησης, ενώ η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 13.45 από το “Ν. Καζαντζάκης” για το “Ελ. Βενιζέλος”.

Από κει η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη όπου θα διανυκτερεύσει μετά το ματς και θα επιστρέψει την Δευτέρα στη βάση της ενόψει και του αγώνα της Τετάρτης με τον Αγρ. Αστέρα για το Κύπελλο.