Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Aldemar ανεβαίνει στο βάθρο των καλύτερων τουριστικών επιχειρήσεων στον κόσμο.

Στις 12 Δεκεμβρίου, σε μία λαμπερή τελετή απονομής, στα νησιά Turks & Caicos στην Καραϊβική, το Eλληνικό πρωτοποριακό προϊόν των πολυτελών διακοπών ευεξίας της Aldemar - το οποίο πρώτη δημιούργησε στην Ελλάδα, το 1997 – βραβεύτηκε από το θεσμό των Παγκόσμιων Τουριστικών Βραβείων (World Travel Awards).

Παρουσία 400 υψηλόβαθμων στελεχών της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και με τηλεοπτική κάλυψη του BBC World, το Royal Mare Thalasso στην Χερσόνησο της Κρήτης και το Olympian Village στη Σκαφιδιά Ηλείας, ανακηρύχθηκαν τα καλύτερα στον κόσμο:

• Τo Royal Mare Village & Thalasso απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης ξενοδοχειακής μονάδας με κέντρο θαλασσοθεραπείας στον κόσμο (World’s Leading Thalasso & Spa Resort 2007) για δεύτερη χρονιά (World’s Leading Thalasso & Spa Resort 2006).

• Το Olympian Village, έχοντας κατακτήσει για δύο χρονιές την Ευρώπη (Europe’s Leading Spa Resort) το 2006 και τον Οκτώβριο του 2007, διακρίνεται τώρα και με τον τίτλο της καλύτερης ξενοδοχειακής μονάδας με κέντρο spa στον κόσμο (World’s Leading Spa Resort 2007).

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar, δήλωσε: «Οι διακρίσεις αυτές μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους και αντικατοπτρίζουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα που μπορεί να επιτύχει ο επαγγελματισμός της ομάδας της Aldemar. Μοιραζόμαστε αυτή τη χαρά και την τιμή με τους εργαζομένους μας που χάρη στην προσφορά και το πάθος τους βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Βέβαια, ένας παγκόσμιος τίτλος, πολύ περισσότερο δύο, πέρα από χαρά, είναι και ευθύνη. Επιπλέον, η συγκεκριμένη αναγνώριση έρχεται ως μια σημαντική επιβράβευση της πρωτοποριακής επιχειρηματικής δραστηριότητας του ομίλου μας, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια (με την έναρξη της αγοράς της θαλασσοθεραπείας για πρώτη φορά το 1997), κινείται έξω από την παρωπιδική λογική και την εσωστρέφεια με την οποία λειτουργεί στο σύνολό του ο Eλληνικός τουρισμός. Η οποιαδήποτε Eλληνική τουριστική επιχείρηση καλείται, όχι μόνο σήμερα, αλλά ανέκαθεν, να παίξει έμμεσα και το ρόλο του πρεσβευτή της χώρας και να την αναδείξει για όλα αυτά που συζητούνται σε κλειστό κύκλο ως ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, δυνατότητες, προοπτικές, αλλά δεν επικοινωνούνται επαρκώς με τον δέοντα τρόπο στο εξωτερικό. Η Aldemar θεωρεί και το αποδεικνύει έμπρακτα, ότι επιτελεί κι αυτό το ρόλο.



Σχετικά με τα World Travel Awards 2007



• Ο θεσμός των Παγκόσμιων Τουριστικών Βραβείων (World Travel Awards) ιδρύθηκε πριν από 14 χρόνια και έχει έδρα του το Λονδίνο και εταίρους του το BBC World και την World Travel Market.

• Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων προϊόντων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας συμμετέχουν 167.000 ταξιδιωτικοί πράκτορες σε περισσότερες από 160 χώρες.

• Τα βραβεία έχουν χαρακτηριστεί ως τα «Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας» από την Wall Street Journal.

• Ανάμεσα στους φετινούς νικητές στην κατηγορία κόσμου αναφέρουμε ενδεικτικά: British Airways - World’s Leading Airlines, ο Αερολιμένας της Σιγκαπούρης (Changi Singapore Airport) – World’s Leading Airport, η Kuoni- World’s Leading Tour Operator και η ξενοδοχειακή αλυσίδα Marriott Hotel Resorts and Suites – World’s Leading Hotel Brand

• Η τελετή απονομής των βραβείων μεταδόθηκε από το BBC World σε πάνω από 200 χώρες και πάνω από 254.000.000 σπίτια.