Δείπνο στους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση παρέθεσε χθες το βράδυ στα γραφεία του ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΟΦΗ. Το κλίμα ήταν καλό και όλοι μίλησαν για μία νέα αρχή ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα. “Οι παλαίμαχοι αποτελούν ένα λαμπρό κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ και πάντα είναι δίπλα μας”, τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς ο οποίος με την ευκαιρία κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο για το αυριανό ματς.

“Ο κόσμος πάντα είναι κοντά μας. Χρειαζόμαστε την βοήθειά του την Κυριακή κι ελπίζω να δώσει βροντερό “παρών” με τη Λάρισα”.

Ο Μανόλης Ρουμπάκης μιλώντας εκ μέρους των παικτών αφού ευχαρίστησε τους παλαίμαχους για την πρόσκληση επεσήμανε: “Την Κυριακή κάνουμε μία νέα αρχή. Θέλουμε τη νίκη και πιστεύω να την πάρουμε για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα”.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Βαγγέλης Πετράκης στάθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τη Λάρισα. “Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία όπως κάνουμε κάθε χρόνο για να δείξουμε ότι είμαστε κοντά στην ομάδα και την στηρίζουμε. Την Κυριακή έχει ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς θέλουμε να δώσουμε δύναμη και θάρρος στους παίκτες για να φτάσουν στη νίκη”.