Από χθες το βράδυ βρίσκεται στο Ηράκλειο η Λάρισα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι Θεσσαλοί έφτασαν μέσω Γερμανίας και Αθήνας αεροπορικώς λίγο μετά τις 10 και κατέκλυσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο ενώ σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο.

Η προπόνηση της ΑΕΛ θα αρχίσει στις 12μ. και θα περιλαμβάνει περισσότερο χαλάρωμα μετά το ματς με την Αλκμααρ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η επιλογή να έρθει η ομάδα από χθες στο Ηράκλειο έγινε από τον Γιώργο Δώνη για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία. Πάντως ακόμα και έτσι η αποστολή της ΑΕΛ χρειάστηκε να διανύσει απόσταση 3000 χλμ. για να φτάσει από την Ολλανδία στο Ντύσελντορφ απʼόπου “πέταξε” για Ελλάδα.

Από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Φωτάκης, Μπακαγιόκο. Ο πρώτος αγωνίστηκε στην Ολλανδία όχι όμως και ο δεύτερος που είναι τραυματίας. Στην αποστολή της Λάρισας μετέχουν οι Κοτσόλης, Κηπουρός, Χριστόπουλος, Νταμπίζας, Κώτσιος, Φέρστερ, Γκιαλίτσιος, Βενετίδης, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Γκίκας, Μπαχράμης, Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου, Πούτα, Ιγκλέσιας, Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Κλέιτον, Πάρα, Μουνιόθ, Κόλλεϊ.

Δεν αποκλείεται ο Γιώργος Δώνης να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα για να “φρεσκάρει” την ομάδα με τους Βενετίδη, Γκίκα, Κόλλεϊ να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.