Με αναχωρήσεις θα ξεκινήσει απ’ ό,τι φαίνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΟΑ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “Π”, την Δευτέρα θα αποτελέσει παρελθόν ο Εμπους ο οποίος στο διάστημα που βρίσκεται στο Ατσαλένιο δεν έχει πείσει ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά και σύμφωνα με το “παχυλό” συμβόλαιο που έχει.

Ο έγχρωμος επιθετικός, παρά το γεγονός ότι δεν είναι “άσφαιρος” (πέτυχε δυο γκολ στο Αγρίνιο, ενώ σκόραρε και στο Κύπελλο) δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί και πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΟΑ. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εμπους δεν έχει ιδιαίτερες αντιρρήσεις να λύσει το συμβόλαιο του καθώς λέγεται ότι έχει πρόταση από ομάδα της χώρας τους. Το... δρόμο του Εμπους ενδέχεται να ακολουθήσουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν, χωρίς πάντα να μπορεί να γίνει αναφορά σε ονόματα. Το “διαζύγιο” πάντως με τον Εμπους αυξάνει την ανάγκη για την απόκτηση ενός ικανού επιθετικού και εκεί θα πέσει το μεγαλύτερο βάρος στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Φιλικό σήμερα

Κατά τ’ άλλα σήμερα ο ΠΟΑ στο γήπεδό του θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Ρεθύμνου (4.30μ.μ.) σ’ ένα σημαντικό φιλικό τεστ και για τις δυο ομάδες που εκπροσωπούν την Κρήτη στην Γ’ Εθνική.