Νίκη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους θέλει αύριο ο ΠΟΑ που φιλοξενεί στις 3μ.μ. τον ιδιαίτερα ισχυρό Φωστήρα.

Οι Ατσαλενιώτες από την στιγμή που δεν “σταυρώνουν” πόντο μακριά από το...σπίτι τους είναι υποχρεωμένοι και αναγκασμένοι να κερδίζουν όλα τα ματς στο γήπεδο γεγονός που φυσικά αυξάνει την πίεση πριν από κάθε παιχνίδι.

Μια νίκη λοιπόν αύριο θα βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, ενώ ταυτόχρονα το πολυπόθητο “τρίποντο” θα δώσει στον ΠΟΑ μεγάλη αγωνιστική, ψυχολογική και κυρίως βαθμολογική ώθηση.

Βέβαια το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς ο Φωστήρας με νέο προπονητή (Μπατίστα) νέα ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Θύελλας Πατρών με 4-0 και μʼένα πλούσιο ρόστερ (Ζαχαρόπουλος, Κιάσσος, Μαραγκουδάκης κ.α.) θα έρθει με...θράσος στο προσφυγικό προάστιο και οι “πράσινοι” θα πρέπει να...ιδρώσουν αρκετά για να πάρουν το “τρίποντο”.

Από αγωνιστικής πλευράς ο Μανόλης Πατεμτζής έχει να αντιμετωπίσει ένα ευχάριστο “πονοκέφαλο” καθώς έχει όλους σχεδόν τους παίκτες στην διάθεση του. Οι Αργέντης, Χαλκιαδάκης εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν, ο Λεκάκης θα αγωνιστεί κανονικά μετά και την έγγραφη “δέσμευση” της Ένωσης Βʼ και Γʼ Εθνικής για την τιμωρία του, ενώ και ο Σουτζής που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, χθες προπονήθηκε κανονικά και θα είναι ετοιμοπόλεμος. Ο μόνος που πιθανότατα θα μείνει εκτός είναι ο Γκιάτας που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε χθες. Έτσι κατά τα φαινόμενα η 11άδα του ΠΟΑ θα αποτελείται από τους Ρουμπάκη, Χαλκιαδάκη, Μαρή, Λεκάκη, Πολεμαρχάκη, Σουτζή, Καινουργιάκη, Χατζηανδρέου, Αργέντη, Έμπους και Συσκάκη.