Ο Μοχός αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία αλλά ως τώρα έχει το απόλυτο σε τρεις αγώνες. Ο Ηρόδοτος είναι η ομάδα με τη βαριά φανέλα και τη μεγάλη ιστορία που επίσης μετά από τρια ματς έχει ισάριθμες νίκες.

Οι δυο τους συγκρούονται αύριο στο πιο σημαντικό ίσως ματς της 5ης αγωνιστικής διεκδικώντας να πετύχουν το 4Χ4. Οι γηπεδούχοι έρχονται από το ρεπό τους με καλή ψυχολογία αλλά με μία σοβαρή απώλεια μετά τον τραυματισμό του Ξημεράκη.

Πιθανότατα θα απουσιάσει και ο Στώτης αλλά γιʼ αυτή την απουσία θα βρει το αντίδοτο ο Δημήτρης Βολωνάκης. Από την άλλη ο Γιώργος Βλαστός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει με στόχο το διπλό.

Το πλαστικό χόρτο ίσως είναι πρόβλημα και γιʼ αυτό οι παίκτες προπονήθηκαν αυτή την εβδομάδα κυρίως στο γήπεδο του Αλμυρού.

Χθες ο πρόεδρος του Ηροδότου κ. Πουλινάκης με τον αντιπρόεδρο κ. Δαριβιανάκη και το Γενικό Αρχηγό κ. Μανιαδάκη επισκέφθηκαν τον διοικητή του Βʼ Αστυνομικού Τμήματος κ. Ουρανό και συζήτησαν για την ομαλή διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων του Ηροδότου.

Εξάλλου ο κ. Πουλινάκης είχε χθες επαφή με τον πρόεδρο του Μοχού κ. Μακρυγιαννάκη και συζήτησαν για την ασφαλή τέλεση του αγώνα που θα γίνει αύριο στο Μοχό.