Καλημέρα σας,

Όσοι παρακολούθησαν έστω και ένα αγώνα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, από τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ισπανίας, σίγουρα θα αναρωτήθηκαν ποιο ήταν το ξανθό κορίτσι, με την Ελληνική σημαία στα μάγουλα, στο πρόσωπο του οποίου έκανε αρκετές φορές ζουμ ο ισπανός σκηνοθέτης.

Αυτοί που είδαν όλα τα παιχνίδια της Εθνικής και ιδιαίτερα οι λάτρεις του αθλήματος, αγάπησαν το κορίτσι αυτό. Όπως αποδεικνύεται, όμως, το συμπάθησε και ο ισπανός σκηνοθέτης, ο οποίος το πρόβαλλε στις τηλεοπτικές οθόνες μας.

Για να μην μένετε με την απορία θα σας παρουσιάσουμε σήμερα τη γνωστή-άγνωστη, η οποία ντυμένη στα γαλανόλευκα, με την ελληνική καρδιά στα δύο μάγουλα έδινε το δικό της... τόνο στην εξέδρα και μια νότα δροσιάς μέσα από τις οθόνες μας.

Πρόκειται για την 18χρονη Νάντια Σερλίδου, η οποία κατάγεται από την Ασπροβάλτα και πήγε στη Μαδρίτη παρέα με τον φίλο της Γιώργο Φιλίππου.

Ποιος είναι ο φίλος της; Ο τσολιάς στην κερκίδα των “Πελαργών”. Όπως είπε σε δηλώσεις της η ξανθιά συμπαθέστατη κοπέλα πήγε από τη Βόρεια Ελλάδα στη Μαδρίτη ξοδεύοντας τις οικονομίες που μάζευε δύο ολόκληρα χρόνια και ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό της ότι έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα ή να επιστρέψει νωρίτερα προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Το έκανε αυτό γιατί από μικρή αγάπησε πολύ το μπάσκετ και το βόλεϊ και ιδιαίτερα γιατί λατρεύει την αγαπημένη όλων των Ελλήνων”. Παρά την αγάπη της στα δύο αυτά σπορ δεν κατάφερε να γίνει αθλήτρια - σε ένα από τα δύο - γιατί συναντούσε δυσκολίες από το περιβάλλον της. Δεν θέλει να ξεχωρίζει κάποιους από τους διεθνείς, αλλά όταν βρίσκεται μεταξύ των φίλων της, τονίζει ότι την γοητεύουν ιδιαίτερα ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ενθουσιάζεται όταν οι διεθνείς αγωνίζονται με πάθος και κυρίως όταν προσπαθούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι, ενώ έχει εντυπωσιαστεί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον οποίο θεωρεί σύμβολο και ότι έχει αφιερώσει τη ζωή του στο μπάσκετ.

Αν αναρωτηθήκατε πότε θα ξαναδείτε τη Νάντια στις οθόνες της τηλεόρασής σας, η ίδια δίνει την απάντηση: στο Πεκίνο, αν η Εθνική μας ομάδα του μπάσκετ εξασφαλίσει την παραμονή της.

Ο πρωινός (Σς Πς)