Ενώ όλα έδειχναν ότι οι μεταγραφές στη Χερσόνησο θα τελείωναν με την προσθήκη του Ψαλτάκη από τον ΑΟΚ οι “ερυθρόλευκοι” φαίνεται πως δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Στο σημερινό φιλικό με τον Μαραθώνα στα Καλέσα ο Βασίλης Καραΐσκος περιμένει έναν νεαρό παίκτη από το Ρέθυμνο για να τον δοκιμάσει. Στην ομάδα προτάθηκε κι ένας ακόμη παίκτης, ο Αιμίλιος Ζώρας που παλαιότερα αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού. Τον Ζώρα πρότεινε στην ομάδα ο Ευγένιος Κίτσας ο οποίος ήταν συμπαίκτης του πέρυσι στην Αλεξάνδρεια. Ο Ζώρας είναι 19 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συγκεντρώσει πολύ καλά στοιχεία. Σε εξέλιξη λοιπόν τα μεταγραφικά κι ενώ μετά τον ΑΟΑΝ σήμερα η Χερσόνησος δίνει το δεύτερο φιλικό αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Μαραθώνα (6μ.μ.) στα Καλέσα.Κόντρα για τη συναυλίαΜε αφορμή κάποια παράπονα κατοίκων της περιοχής για τη συναυλία που επρόκειτο να οργανώσει χθες η Χερσόνησος το Δ.Σ. της ομάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την εκδήλωση του σωματείου μας σήμερα 10-8-2007 στο γήπεδο Χερσονήσου το Δ.Σ. της ομάδας μας για να γνωρίζουν όλοι αυτοί που ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκαν γύρω από μας τονίζει τα εξής: “Ο Δήμος Χερσονήσου παραχώρησε το χώρο του γηπέδου όπως άλλωστε και άλλες φορές τον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου με σκοπό την διοργάνωση συναυλίας με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδος μας. Στην δύσκολη οικονομικά σεζόν που διανύουμε θεωρήσαμε ότι με τέτοιες εκδηλώσεις η ομάδα μας μπορεί να ενισχυθεί οικονομικά.

Ενεργήσαμε να βρούμε γνωστό καλλιτέχνη όμως λόγω των ημερών (Αύγουστος) αυτό δεν ήταν δυνατόν. Συμφωνήσαμε με γνωστούς djʼs της περιοχής να βοηθήσουν να διοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση. Με έκπληξη σήμερα διαπιστώσαμε ότι η εκδήλωση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από μέρος της τοπικής κοινωνίας. Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ήταν γνώστες των ενεργειών που πραγματοποιήσαμε αφού από λάθος μας θεωρήσαμε ότι με την παραχώρηση του γηπέδου μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε εκδήλωση. Αλλωστε αυτή η εκδήλωση είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών (18.30-23.30). Το Δ.Σ. του σωματείου μας αναλαμβάνει πλήρως τη φύλαξη και την καλή εικόνα του γηπέδου μετά την εκδήλωση. Τέλος το σήμα του Δήμου Χερσονήσου κακώς χρησιμοποιήθηκε ως χορηγικό λογότυπο της εκδήλωσης”.