Αστυνομικοί του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων , πήγαν χθες στις φυλακές Αλικαρνασσού και ανέκριναν περισσότερο από μια ώρα τον κρατούμενο Κιοσκερίδη, τον άνθρωπο που σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Εισαγγελία, έστησαν την παγίδα σε ιατροδικαστή και δικηγόρο οι οποίοι –σύμφωνα με την κατηγορία- του ζήτησαν χρήματα για να πάρει στα χέρια του βεβαίωση τοξικομανίας.

Ο ισοβίτης κρατούμενος, έχει ήδη δώσει καταθέσεις στα πλαίσια της προανάκρισης για την υπόθεση αυτή. Έχει κάνει έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελία και έχει δώσει καταθέσεις μετά από κάθε προσπάθεια για να αποκαλυφθεί πώς λειτουργούσε το «κύκλωμα» . Υπενθυμίζεται ότι σημαντικό ρόλο για την αποκάλυψη της υπόθεσης διαδραμάτισε η ανιψιά του κρατούμενου η οποία έκανε τη συναλλαγή για λογαριασμό του και με τις οδηγίες της Αστυνομίας.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπόθεση της δωροδοκίας του ιατροδικαστή στην οποία εμπλέκεται ως ηθικός αυτουργός ο δικηγόρος, βρίσκεται ήδη στο γραφείο του ανακριτή και άρα, η Αστυνομία δεν νομιμοποιείται να συνεχίζει την έρευνα, δημιουργεί την εύλογη εκτίμηση ότι ο κρατούμενος, μπορεί να εξετάστηκε για άλλη υπόθεση.