Δύο νεαροί Αλβανοί που κάθονταν σε παγκάκι ενός πάρκου ανατολικά του Καπετανάκειου επί της οδού Τίτου Γεωργιάδη δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αλλοδαπών, οι οποίοι τους τραυμάτισαν με μαχαίρι ή κατσαβίδι στο μηρό τον ένα και την κοιλιά τον άλλο.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε προχθές στις 10.30 το βράδυ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την επίθεση της δεκαμελούς ομάδας των αλλοδαπών τραυματίστηκαν ένας 17χρονος στην κοιλιά και ένας 20χρονος φίλος του στο μηρό. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα η υγεία τους. Μάλιστα, ο 20χρονος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε αμέσως εξιτήριο, ενώ σήμερα αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο και ο ανήλικος φίλος του..

Ο 20χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι δε γνωρίζει το λόγο που τους επιτέθηκαν οι αλλοδαποί. Ο ίδιος δεν αναγνώρισε κάποιον, είναι άγνωστο εάν πρόκειται για ομοεθνείς τους, καθώς τους μίλησαν σπαστά Eλληνικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες τους εξύβρισαν για άγνωστο λόγο, τους κυνήγησαν και όταν έτρεξαν για να διαφύγουν τους πρόλαβαν στα σκαλοπάτια. Αρχικά τους χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, σκίζοντας τους τα φρύδια και στη συνέχεια κάποιος τους κάρφωσε το αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία πιστεύει ότι και οι δράστες είναι Αλβανοί και έχουν προηγούμενα με τα θύματά τους.