Ταμπλάς ήρθε προχθές τα ξημερώματα σε ένα ζευγάρι νεόνυμφων που κατά την επιστροφή στο σπίτι του μετά το κέντρο όπου λίγο πριν διασκέδαζε μαζί με τους δεκάδες καλεσμένους του γάμου του, το βρήκε λεηλατημένο!

Ο γαμπρός και η νύφη δεν πίστευαν στα μάτια τους, βλέποντας το νέο τους σπιτικό να μοιάζει περισσότερο με βομβαρδισμένο τοπίο, παρά με τη φωλιά που θα στεγάσει την αγάπη τους.

Διαρρήκτες που γνώριζαν για το ευτυχές γεγονός, είχαν παραβιάσει το σπίτι του ζευγαριού στην περιοχή των Μεσαμπελιών , από όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Οι «ποντικοί» σίγουρα έψαχναν τα χαρίσματα από το γάμο, που ευτυχώς οι νεόνυμφοι δεν τα είχαν αφήσει στο σπίτι τους, αλλά κάπου αλλού.

Θεωρείται βέβαιο οι δράστες ήταν διαβασμένοι, αφού δεν άφησαν τίποτα που να μην ψάξουν, ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους και δύο μουσικά όργανα.

Για τη διάρρηξη εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν λοστό, με τον οποίο παραβίασαν την κεντρική είσοδο της μονοκατοικίας.

Υπενθυμίζεται ότι παλιότερα είχαν απασχολήσει τις Διωκτικές Αρχές δύο άτομα που επέλεγαν κατά κύριο λόγο νιόπαντρα ζευγάρια. Εκμεταλλεύονταν το γεγονός ότι ο γαμπρός και η νύφη διασκέδαζαν σε κάποιο κέντρο και άνοιγαν τα σπίτια τους, αφαιρώντας τα χρήματα που συγκέντρωναν τα ζευγάρια. Τα δύο αυτά άτομα είχαν συλληφθεί.

Μία ακόμη όμως διάρρηξη έγινε προχθές σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Λ. 62 Μαρτύρων. Οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από τα συρτάρια 2460 ευρώ. Φαίνεται πάντως ότι οι κλέφτες είχαν βάλει στο μάτι χρηματοκιβώτιο της εταιρείας, το οποίο είτε δεν μπόρεσαν να διαρρήξουν, είτε δεν κατάφεραν να πάρουν μαζί τους.