Ο Μάρτης θα είναι, όπως όλα δείχνουν πολύ καυτός μήνας για το “Ηράκλειο”.

Η ομάδα της πόλης μας θα προσπαθήσει να κερδίσει την παραμονή της στην Γʼ Εθνική.

Πρώτος... σκόπελος στην προσπάθεια της αυτή ο Βούρειος Χίου τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας, δεύτερος ο Γκυζιακός στο “Λίντο” και τρίτος η Χαλκίδα εκτός έδρας.

Αν το “Ηράκλειο” κερδίσει Βούρειο εκτός και Γκυζιακό εντός αναπτερώνονται οι ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Αν όχι, τότε θα πρέπει να κάνει από τώρα τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Ο προπονητής Νίκος Γρηγοριάδης μπορεί να ξέρει τις δυσκολίες του όλου εγχειρήματος, αλλά πιστός στο δόγμα του “κοιτάμε μόνο τον επόμενο αντίπαλό μας” δεν αγχώνει τους παίκτες του. “Το παιχνίδι με τον Βούρειο και με τον Γκυζιακό είναι καθοριστικά μέχρι το επόμενο. Τώρα πάντως κοιτάμε μόνο τον Βούρειο που πρέπει να κερδίσουμε στη Χιο. Ακόμα πάντως κι αν κάνουμε δυο ή τρεις νίκες τον μήνα αυτόν δεν μπορούμε να πούμε ότι σωθήκαμε ή πέσαμε. Ας κερδίσουμε τον Βούρειο και βλέπουμε”, μας τόνισε χθες ο κόουτς που δεν χάνει την αισιοδοξία του.

“Μέχρι στιγμής έχουμε ελπίδες παραμονής. Και αυτές θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε με προσπάθεια και έχοντας τον κόσμο δίπλα μας. Πάντως όσο χάνεις και πλησιάζεις προς το τέλος δυσκολεύουν τα πράγματα”. Ο Βούρειος Χίου μετά από 15 αγώνες είναι στη 10η θέση με 6 νίκες και 9 ήττες έχοντας 21 β. Εντός έχει δώσει 7 αγώνες και έχει κερδίσει τους 5.

Ο Γκυζιακός είναι 2ος με 26β. και η Χαλκίδα 9η με 21β.

Και τα τρία αυτά παιχνίδια ο κ. Γρηγοριάδης εύχεται... “να μην έχουν την κατάληξη που είχε ο αγώνας με την Αγ. Παρασκευή. Ενώ κάναμε για 30 λεπτά το καλύτερο παιχνίδι μας από δυο επιθετικά ριμπάουντ και ένα άστοχο σουτ χάσαμε. Ηταν πολύ άδικη ήττα”.