Ανησυχητική ηρεμία επικρατεί στον ΟΦΗ όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα και είναι ορατός ο κίνδυνος να μην αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν θα καλυφθούν τα κενά που θέλει ο Ράινερ Μάουρερ, αλλά αντίθετα η ομάδα θα αποδυναμωθεί δεδομένου ότι έφυγαν ορισμενοι ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να φύγουν και ορισμένοι άλλοι. Από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ δηλώνουν ότι “κάτι θα γίνει”, χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένα στο τι ακριβώς είναι αυτό το “κάτι”. Ο ξένος παίκτης τον οποίο είχε ζητήσει ο κ. Μάουρερ συμφώνησε μεν με τον ΟΦΗ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα του για να τον παραχωρήσει - δεν είναι ελεύθερος - ζήτησε ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα της Ηρακλειώτικης ΠΑΕ. Το αν θα γίνουν διαπραγματεύσεις για να περιορισθούν οι απαιτήσεις της ομάδας του παίκτη είναι άγνωστο, αλλά και σε καταφατική περίπτωση κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα αποδώσουν, θα φθάσει δηλαδή το ποσό της απαίτησης στα επιθυμητά για τον ΟΦΗ επίπεδα. Για τον Βουρεξάκη που γράψαμε χθες φαίνεται ότι το θέμα δεν θα προχωρήσει γιατί απλούστατα ο Ιωνικός δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο.

Δοκιμές νέων

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν χθες, ενώ θα προπονηθούν σήμερα και αύριο, και το Σάββατο θα παίξουν στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ, που θα διεξαχθεί στις 3 μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Πρόκειται για τον Αντώνη Πρικάκη, 19 ετών, που προέρχεται από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ αλλά τώρα αγωνίζεται στους Νέους της Λάρισας, αφού είναι φοιτητής στο ΤΕΙ. Παίζει στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, για τον Λευτέρη Γιαλούση, 21 ετών, κεντρικό αμυντικό του Ηροδότου και για τον Θοδωρή Αντωνάκη, 18 ετών, κεντρικό επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα, μετά από προσφυγή.ΠροπονήσειςΥπό την καθοδήγηση του Ράινερ Μάουρερ και των συνεργατών του προπονήθηκαν χθες πρωί και απόγευμα οι ποδοσφαιριστές στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Το τσουχτερό κρύο δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για τους παίκτες, οι οποίοι έδειξαν τρομερή διάθεση, μετά από την τριήμερη ανάπαυλα. Αρκετές πάντως ήταν και χθες οι απουσίες. Οι Ισά, Εντνιλσον, Γκονζάλες βρίσκονται εκτός Ελλάδας, με άδεια από τον προπονητή τους και πρόκειται να επιστρέψουν σήμερα. Ο Πίτσος έχει προσβληθεί από ίωση και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του. Ο Κουνενάκης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα κάνει και θεραπεία υπό την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή της ομάδας Γιώργου Βερερουδάκη. Τέλος ο Στεφανής ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Για σήμερα έχουν προγραμματισθεί δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, ενώ αύριο μόνο το πρωί. Το Σάββατο θα γίνει προπόνηση το πρωί και το φιλικό το απόγευμα. Στη συνέχεια η ομάδα θα μπει στο ρυθμό της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (6 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο), με προπονήσεις το πρωί της Κυριακής και το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.