Tην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Πάμπρο Μπαστιανίνι ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ιωνικός.

Ο Μπαστιανίνι, έχει γεννηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 1982, έχει ύψος 1.86 μ, βάρος 80 κιλά και έχει αγωνιστεί στη Ντεφενσόρες, την Κίλμες (2003-2005), ενώ τον Αύγουστο του 2005 πήρε μεταγραφή για τη Γιόβιλ Τάουν στην Αγγλία με τα χρώματα της οποίας έπαιξε σε 15 αγώνες σημειώνοντας 5 τέρματα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Μπαστιανίνι, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που με αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του Ιωνικού και ιδιαίτερα ο πρόεδρος, ο οποίος με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ για να μπορέσουμε όλοι μαζί να σώσουμε την ομάδα από τον υποβιβασμό. Είμαι σίγουρος ότι τελικά θα τα καταφέρουμε. Στους φιλάθλους μας, για τους οποίους έμαθα ότι είναι απαιτητικοί , θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω και την ψυχή μου στην ομάδα, θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη συνολική προσπάθεια. Πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Ιωνικό στη μεγάλη κατηγορία».

Στο μεταξύ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού προπονήθηκαν κάτω υπό τις οδηγίες του Άλεξ Κάσερες και όχι του Αουγκούστο Ινάσιο εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο τεχνικός των «μπλε» επέστρεψε χθες στην Ελλάδα αλλά δεν πρόλαβε να προπονήσει τους παίκτες. Από το πρόγραμμα απουσίασαν ο Ξενίδης, που υποφέρει από λαβυρινθίτιδα και ο Ολιβερ Μακόρ ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Κανονικά προπονήθηκε ο Παβιό, όπως και οι Βουρεξάκης και Μελαμπιανάκης οι οποίοι έχουν αποθεραπευτεί.