ΠΑΤΡΙΣ
Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς (http://www.patris.gr/)
Συντάκτης άρθρου: Πατρίς (Email: patris@patris.gr)
Κατηγορία άρθρου: Έρευνες
Hμ/νία - Ώρα: 26/2/2016, 22:17

Αναπόφευκτη η ποδοσφαιρική χρεοκοπία

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ “Π” ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ,Σάραντα μέρες συμπληρώνονται αύριο από την αποφράδα για τον Εργοτέλη 19η Ιανουαρίου που σήμανε το τέλος εποχής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Δέκα μήνες πριν, τον Μάρτιο του 2015 ήταν ο ΟΦΗ που είχε δυστυχώς σύρει πρώτος τον χορό του... Ζαλόγγου, σηματοδοτώντας έτσι την χρεοκοπία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Από τις μέρες δόξας με τις δύο ομάδες στη Σούπερ Λίγκα, στην απόλυτη κατάρρευση που η αλήθεια είναι ότι δεν χωνεύεται με τίποτα.

Η «Π» αναζήτησε τις αιτίες και τις επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία μέσα από την έγκυρη άποψη καταξιωμένων αθλητικών παραγόντων, προπονητών, δημοσιογράφων και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εκφράζουν την γνώμη τους και για το τι μέλλει γενέσθαι.

Κάποιοι στάθηκαν στα οικονομικά «εγκλήματα» που διαπράχθηκαν, σε συνδυασμό με την κρίση που έχει πλήξει και το ποδόσφαιρο. Άλλοι στην έλλειψη επενδυτών και ικανών παραγόντων που δεν προσαρμόστηκαν στις σύγχρονες συνθήκες ενώ ιδιαίτερης προσοχής αξίζει η άποψη για τη μη αξιοποίηση των κρητικών ταλέντων, στην οποία έδωσε βαρύτητα και ο κόσμος (βλ. γκάλοπ της «Π»).
Έχει διαβαστεί 1 φορές .
Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.