ΠΑΤΡΙΣ :: Πληροφορίες :: Διαφήμιση

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ BANNERS:

H διαφημιστική σας προβολή στην ειδησεογραφική πύλη www.patris.gr, την μεγαλύτερη δικτυακή πηγή περιεχομένου και υπηρεσιών με αντικείμενο την Κρήτη, προσφέρει μια πλειάδα οικονομικών και αποδοτικών διαφημιστικών πακέτων. Τα διαφημιστικά μηνύματα γραφικού τύπου (Banners) αποτελούν μια ιδιαίτερη αξιόπιστη διαφημιστική λύση και προσφέρονται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επωφεληθείτε και εσείς ...

Χαρακτηριστικά αναφέρονται ορισμένες διαφημιστικές δυνατότητες που παρέχονται στου πελάτες μας :

1. Μεγάλα διαφημιστικά Banners κορυφής (750Χ90 pixels) - Περάστε το μήνυμα σας χωρίς περιορισμούς
2. Μεγάλα Πλάγια διαφημιστικά Banners στηλών (120Χ600 pixels) - Κορυφαίες δυνατότητες απόδοσης
3. Δυναμικά Διαφημιστικά μηνύματα (εσωτερικά popup στο ίδιο παράθυρο του Browser χωρίς ενοχλητικά νέα παράθυρα - χωρίς περιορισμό διαστάσεων) - Τραβήξτε την Προσοχή πάνω σας
4. Διαφημιστικά Banners βασικού μεγέθους (468X60 pixels) - Συμβαδίζοντας με τα στάνταρ, πάντα αποδοτικά
5. Διαφημιστικά Banners κορυφής μικρού μεγέθους (130Χ60 pixels) - Οικονομικές και συνάμα αποδοτικές λύσεις
6. Διαφημιστικά Banners πλάγιων στηλών μικρού μεγέθους (130Χ60 pixels) - Απόδοση και Οικονομία
7. Διαφημιστικά μηνύματα μέσα στο κείμενο των Άρθρων (Ανεξάρτητα διαστάσεων) - Μοναδικές διαφημιστικές καινοτομίες
8. Ειδικά διαφημιστικά πακέτα για εταιρίες / προϊόντα που δεν διαθέτουν ιστοσελίδα και επιθυμούν την οικονομική προβολή τους στο Internet - Η επιχείρηση σας δεν διαθέτει παρουσία στον Internet και θέλετε να διαφημιστείτε στο νέο αυτό μέσο αποδοτικά δίχως να πληρώσετε μια περιουσία; Εμείς έχουμε την λύση...

 

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιχείρηση σας επικοινωνήστε μαζί μας.

 

   ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ :


Η
κατηγορία αυτή διαφημιστικής προώθησης απευθύνεται κυρίως σε εταιρίες / προϊόντα που δεν διαθέτουν παρουσίαση στο διαδίκτυο και επιθυμούν την εύκολη και οικονομική διαφημιστική τους προβολή σε αυτό.
Τα πακέτα αυτά θα περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό Διαφημιστικών μηνυμάτων υποστηριζόμενων με μία ή περισσότερες ανάλογα με την περίπτωση ιστοσελίδες που θα παρουσιάζουν καλύτερα την εταιρία, το προϊόν ή την εκδήλωση οι οποίες θα βρίσκονται στους Servers μας.


Έτσι μπορούν να δημιουργηθούν διάφορα πακέτα συνδυασμού κάθε είδους διαφημιστικών μηνυμάτων υποστηριζόμενων με ιστοσελίδες.


Ειδικό διαφημιστικό πακέτο μπορεί να προκύψει και από τον συνδυασμό πολλών διαφορετικών διαφημιστικών λύσεων προσφέροντας μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με την οικονομία λόγω της εκπτωτικής πολιτικής που ακολουθούμε σε αυτά τα πακέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιχείρηση σας επικοινωνήστε μαζί μας.

 

   ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ / ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ :


Μ
ια άλλη ιδιαίτερα αποδοτική διαφημιστική λύση είναι η χορηγία κατηγοριών ή υποκατηγοριών περιεχομένου ή και υπηρεσιών.


Έτσι για παράδειγμα ένα βιβλιοπωλείο μπορεί να γίνει χορηγός της υποκατηγορίας Βιβλίο στην κατηγορία περιεχομένου Πολιτισμός & Διασκέδαση έχοντας άμεση πρόσβαση στου φίλους του βιβλίου και μια σειρά από διαφημιστικές λύσεις προώθησης των εμπορευμάτων του.


Η διαφημιστική αυτή λύση μπορεί να συνδυαστεί με άλλου τύπου διαφημιστικά μηνύματα επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιχείρηση σας επικοινωνήστε μαζί μας.

 

   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ:


Σ
τους διαφημιζόμενους πελάτες θα δίνονται μια σειρά επιπρόσθετες παροχές που θα κάνουν την προβολής τους αποτελεσματικότερη όπως:

* Παροχή αναλυτικών στατιστικών στοιχείων κίνησης της διαφημιστικής καμπάνιας του πελάτη.

* Δυνατότητα στοχευόμενης διαφημιστικής καμπάνιας ανάλογα με το κοινό που απευθύνεται η εταιρία ή το προϊόν.

* Δωρεάν Παρουσίαση των εκδηλώσεων τους από τα ειδικά τμήτα των ιστοσελίδων μας (Agenda Εκδηλώσεων - Κοσμικά Νέα)

* Και πολλά άλλα...

 

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιχείρηση σας και την ημερομηνία έναρξης διαφημιστικής προβολής από την Patris.grεπικοινωνήσετε μαζί μας.

Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions