Με εμφανή τα σημάδια της κούρασης από την προετοιμασία και την ταλαιπωρία από το ταξίδι επέστρεψε χθες το βράδυ ο Εργοτέλης από την Ολλανδία.

Η αποστολή έφτασε στο Ηράκλειο στις 9.30 μ.μ. με πτήση μέσω Θεσσαλονίκης και την υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” εκ μέρους της διοίκησης ο Γιάννης Τζώρτζογλου.

Οι παίκτες όπως ήταν λογικό βιάζονταν να φύγουν από το αεροδρόμιο για τα σπίτια τους αφού έλειπαν δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έμεινε στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να έρθει αύριο μαζί με την οικογένειά του.




Ο προπονητής του Εργοτέλη δεν επέστρεψε με την αποστολή και στους δημοσιογράφους εκ μέρους του τεχνικού τιμ μίλησε ο συνεργάτης του Βαγγέλης Κουτσάκης. Έχοντας ζήσει και την εμπειρία της πρώτης συμμετοχής του Εργοτέλη στην Αʼ Εθνική πριν από δύο χρόνια ο κ. Κουτσάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά η ομάδα θα είναι καλύτερη και θα πετύχει τον στόχο της παραμονής. Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία στάθηκε ιδιαίτερα στις καιρικές συνθήκες που συνάντησαν οι “κιτρινόμαυροι” στην Ολλανδία και οι οποίες δυσκόλεψαν το έργο τους.

“Όλα πήγαν καλά” δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Κουτσάκης και συνέχισε: “Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς. Μας προβλημάτισαν λίγο οι καιρικές συνθήκες που ήταν ασυνήθιστες για την χώρα και δυσκόλεψαν την προσπάθεια που κάναμε. Πιστεύω ότι ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί και ο Εργοτέλης θα είναι καλύτερος σε σχέση με την πρώτη του παρουσία στην Αʼ Εθνική. Το στοιχείο που θα διακρίνει αυτή την ομάδα είναι η μαχητικότητα”.

Ο συνεργάτης του Νίκου Καραγεωργίου ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά και άφησε ανοιχτό νέο παράθυρο.

“Αναζητούμε ένα παίκτη αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες”, τόνισε ο κ. Κουτσάκης.



Ανθοδέσμη



Μια ανθοδέσμη περίμενε χθες στην υποδοχή τον Σίλβα Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος συγκέντρωση πάνω του πολλά βλέμματα και από πλευράς Εργοτέλη του δόθηκε μια ανθοδέσμη. Περιμένουν άλλωστε πολλά από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή οι “κιτρινόμαυροι” όπως και από τους άλλους νεοφερμένους στο Ηράκλειο.

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Ζαπρόπουλος ο οποίος εξελέγη μεταξύ των αρχηγών. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν ο πιο άτυχος παίκτης του Εργοτέλη ωστόσο είναι και πάλι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ο ίδιος πάντως δήλωσε χθες ότι “διψάει” για να αγωνινστεί και περιμένει το ματς με την Εσπανιόλ.

“Πιστεύω να είμαι έτοιμος μέχρι το Σάββατο. Αυτό θα φανεί την Τετάρτη στο φιλικό με τον ΠΑΝΟΜ. Δούλεψα σκληρά όπως και όλη η ομάδα. Μένουν ακόμα τρεις εβδομάδες και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα”.

Ο Γιάντσουκ θα επωμιστεί μαζί με τον Κακλαμάνο τον δύσκολο ρόλο στην επίθεση της αντικατάστασης του Ογκουνσότο. Ο Ουκρανός αν και κουρασμένος φάνηκε αισιόδοξος: “Δουλέψαμε πάρα πολύ στην Ολλανδία. Επιστρέφουμε και ουσιαστικά μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Στόχος είναι να ξεκινήσουμε καλά. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να έχει μια καλή πορεία.

Ο Εργοτέλης πριν το μεγάλο φιλικό με την Εσπανιόλ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΝΟΜ την Τετάρτη στο βοηθητικό του Παγκρητίου σε ένα τεστ κυρίως για τον Ζαπρόπουλο.



Τα διαρκείας



Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε χθες ο Εργοτέλης με την οποία κάνει γνωστά τα εξής:

“Golden, Silver, Special. Αυτές είναι οι τρεις κατηγορίες των "καρτών διαρκείας" του Εργοτέλη για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Αναλυτικά προσφέρουν:

Golden: Οι κάτοχοι τους δικαιούνται θέση στη Θύρα 1. θα παραλαμβάνουν δώρα συλλεκτικής αξίας από την ΠΑΕ, ενώ θα δικαιούνται θέση στο parking του Παγκρητίου Σταδίου. Επίσης θα έχουν 20% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα από τη "Διεθνή Ένωση" και δικαίωμα έκπτωσης σε συνεργαζόμενα καταστήματα με την ΠΑΕ με την επίδειξη της κάρτας. Τέλος οι περυσινοί κάτοχοι θα έχουν 20% έκπτωση στην κανονική τιμή των 500 ευρώ.

Silver: Οι κάτοχοι τους θα επιλέγουν θέση στη Θύρα 2 ή στη Θύρα 20. Θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους κατόχους των Golden, πλην της θέσης στο parking και της έκπτωσης στους περυσινούς κατόχους. Τιμώνται 200 ευρώ.

Special: Είναι οι ειδικές κάρτες που προορίζονται για τις γυναίκες, τα παιδιά, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους στρατεύσιμους. Αφορούν στη Θύρα 18 και πρέπει -εκτός από τις γυναίκες- να επιδεικνύεται μαζί τους η σχετική ταυτότητα. Οι κάρτες δίνουν τις ίδιες παροχές με τις silver και κοστίζουν 80 ευρώ.

Προσφορά: Κάθε παιδί που γράφεται στην Ακαδημία θα δικαιούται δωρεάν είσοδο. Οι γονείς του παιδιού θα παραλαμβάνουν μια κάρτα silver και μία special αντίστοιχα.

Εκδηλώσεις: Στους περισσότερους αγώνες στο Παγκρήτιο Στάδιο θα υπάρχουν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, χάπενιγκς και εκπλήξεις, ενώ εκτός Σταδίου θα λειτουργούν περίπτερα από τους χορηγούς που θα μοιράζουν δώρα μέσω ειδικών παιχνιδιών και τεστ..