Άλλο ένα φετινό ματς του Εργοτέλη εξελίχθηκε σε παράσταση με πρωταγωνιστή τον Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός άργησε αλλά σκόραρε μέσα σʼ ένα λεπτό δύο φορές κι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της χθεσινής μεγάλης νίκης επί του Θρασύβουλου.

Ο Νίκος Καραγεωργίου τον έβγαλε από το παιχνίδι στο 85ʼ για να δεχθεί το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας (3.250 η προσέλευση, σύμφωνα με τους γηπεδούχους) ενώ στο τέλος γνώρισε την αποθέωση με τον κόσμο να ζητά από την διοίκηση με συνθήματα να κρατήσει στην ομάδα τον χαρισματικό σκόρερ. Ο ίδιος ανταπέδωσε το χαιρετισμό απόλυτα ευχαριστημένος καθώς εκτός του ότι οδηγεί τον Εργοτέλη ξανά στην Αʼ Εθνική είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Με τα δύο που πέτυχε χθες έφτασε τα 18 και πολύ δύσκολα θα απειληθεί πλέον από τον Σαϊτιώτη της Νίκης Β. που έχει 12 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Στο αίτημα του κόσμου για παραμονή του Ογκουνσότο απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας. “Θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Πάτρικ. Είναι δύσκολο γιατί είναι καλός παίκτης και ελεύθερος αλλά θα προσπαθήσουμε. Ο Ογκουνσότο είναι παιδί του Εργοτέλη”, τόνισε ο Γιώργος Σουλτάτος.

Στους παίκτες του Εργοτέλη η διοίκηση θα δώσει έξτρα πριμ 500 ευρώ το οποίο ανακοινώθηκε χθες στους παίκτες από τον πρόεδρο αμέσως μετά τη λήξη του ματς στα αποδυτήρια.

Η νίκη έφερε χαμόγελα αλλά ο Νίκος Καραγεωργίου συνέστησε προσοχή. “Είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας αλλά πρέπει να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Χρειαζόμαστε ακόμα τέσσερις βαθμούς” είπε ο προπονητής του Εργοτέλη, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη και τόνισε ότι στόχος του Εργοτέλη είναι να κερδίσει όλα τα ματς μέχρι το τέλος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο τα λόγια έβγαιναν με δυσκολία. Ο Σάββας Παντελίδης είδε την ομάδα του να χάνει μʼ ένα βαρύ σκορ και παρά την πίκρα του παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Εργοτέλη. “Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ο Εργοτέλης κέρδισε δίκαια. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι γιʼ αυτό το ματς”.