Το τελευταίο σφύριγμα του Νταμπώση ήταν η αφετηρία για το ξέσπασμα των γηπεδούχων που πανηγύρισαν τη νίκη η οποία στο τέλος ίσως απεδείχθη χρυσάφι αλλά και των φιλοξενούμενων που έβαλαν κατά πάντων στα αποδυτήρια με κύριο αποδέκτη των διαμαρτυριών τους τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Οι παίκτες του Ηλυσιακού ήθελαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο μόλις ο κ. Νταμπώσης υπέδειξε το πέναλτι ενώ ο Ιβάνοφ αρνήθηκε να καθήσει κάτω από τα δοκάρια για να τον μεταπείσουν τελικά οι συμπαίκτες του. Στα αποδυτήρια οι παίκτες του Χουάν Ρότσα κλωτσούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ ο Αργεντίνος τεχνικός ήταν έξαλλος με τον διαιτητή από την Πιερία.
“Σήμερα ήταν μια μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής γελοιοποίησε το ποδόσφαιρο, τη διαιτησία και τον εαυτό του”, είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηλυσιακού και αφού συνεχάρει τους παίκτες του κατέληξε: “Δεν μπορώ δυστυχώς να μιλήσω για ποδόσφαιρο. Ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο και είδαμε σήμερα το γιατί. Ήταν μια μέρα μαύρη”.

Έψαχνε Πατεμτζή
Ο κ. Ρότσα φάνηκε εξάλλου ενοχλημένος από την απουσία του προπονητή του Εργοτέλη κ. Πατεμτζή. Αυτή είχε να κάνει με ένα πρόβλημα με το στομάχι του όπως εξήγησε ο συνεργάτης του κ. Κουτσάκης που αφού ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του τόνισε για το παιχνίδι: “Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Ο Ηλυσιακός έχει καλή ομάδα. Στο βʼ ημίχρονο δεν παίχτηκαν πάνω από 10-15ʼ ποδόσφαιρο, λόγω των καθυστερήσεων των παικτών του Ηλυσιακού.
Δεν ξέρω αν ήταν το πέναλτι αλλά δεν μας δόθηκε ένα στο αʼ ημίχρονο. Έχουμε πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες κι αν δεν το λύσουμε αυτό θα βγούμε στην Αʼ Εθνική”.