Μεθυσμένη... πολιτεία θυμίζει από το Σάββατο ο Κρουσώνας αφού το ποδοσφαιρικό καμάρι της περιοχής, ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται ένα βήμα πριν το μεγάλο... άλμα στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Η νίκη επί του Γιούχτα και μάλιστα με άνετο τρόπο έδωσε το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς στο γήπεδο ενώ το γλέντι συνεχίστηκε το ίδιο βράδυ στην χοροεσπερίδα του συλλόγου, η οποία φυσικά και στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία. Δύο φορές σε μια ημέρα δηλαδή, γλέντησαν οι Κρουσανιώτες οι οποίοι το σκέφονται και προετοιμάζονται από τώρα για την φιέστα του φινάλε.

Οι ποδοσφαιριστές αφού πήραν το πριμ της διοίκησης, πήραν και ένα διήμερο ρεπό δώρο από τον Δημήτρη Βολωνάκη ο οποίος θέλησε με τον τρόπο αυτό να τους δώσει την δυνατότητα να ξεκουραστούν σωματικά αλλά και ψυχικά αφού η εβδομάδα πριν το ντέρμπι είχε αρκετή πίεση. Από σήμερα πάντως θα επιστρέψουν στα... βάσανα αφού το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα που παραδοσιακά δυσκολεύει σχεδόν πάντα τις ομάδες που έχουν τον τίτλο του φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Βολωνάκης θα φροντίσει από σήμερα να πατήσει “φρένο” στον ενθουσιασμό που υπάρχει στην πλευρά των παικτών.

“Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στους πανηγυρισμούς και να επιστρέψουμε στη καθημερινότητα”, τόνισε χαρακτηριστικά χθες ο νεαρός τεχνικός ο οποίος μπορεί να τόνισε μετά το ματς ότι “μόνο αν αυτοκτονήσουμε θα χάσουμε τον τίτλο”, όμως και ο ίδιος γνωρίζει ότι θα πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι.

“Ολα είναι στα χέρια μας, όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί υπάρχουν ακόμα έντεκα παιχνίδια, έντεκα τελικοί θα έλεγα καλύτερα. Η διαφορά των επτά βαθμών θα πρέπει να μας κάνει πιο υπεύθυνους και όχι να μας χαλαρώσει”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην “Π” ο Δημήτρης Βολωνάκης ο οποίος από αγωνιστικής πλευράς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.