ΠΑΤΡΙΣ :: Επιστήμη & Τεχνολογία :: Τεχνολογία :: Εμφάνιση άρθρου
Τεχνολογία Διατροφή Yγεία Περιβάλλον
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Διεθνής διάκριση στο ΙΤΕ

Διεθνή διάκριση πέτυχε το ΙΤΕ και απέσπασε το πρώτο βραβείο καλύτερου άρθρου σε συμπόσιο, παρουσιάζοντας καινοτόμες μεθόδους για την βελτίωση της οργάνωσης και λειτουργίας του συντονιστικού κέντρου του ΕΚΑΒ Κρήτης και της τηλεδιαχείρισης ασθενών, κατά την διακομιδή τους.

Η συγκεκριμένη μελέτη είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής Υγείας του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ, και του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Κρήτης.

Η παρουσίαση της μελέτης έγινε στις 23 Σεπτέμβρη από την δρ. Αγγελίνα Κουρούμπαλη, συνεργαζόμενη ερευνήτρια του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής Υγείας και εστιάστηκε σε καινοτόμες μεθόδους και εργαλεία για τη βελτίωση της οργάνωσης και λειτουργίας του συντονιστικού κέντρου του ΕΚΑΒ Κρήτης και της τηλεδιαχείρισης ασθενών κατά την διακομιδή τους.

Πιο συγκεκριμένα, από τις μελέτες που παρουσιάστηκαν στο συμπόσιο, το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ και οι συνεργάτες του απέσπασαν το βραβείο καλύτερης εργασίας.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην δρ. Αγγελίνα Κουρούμπαλη, το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2005 στην τελετή λήξης του συμποσίου.

Όπως δήλωσε η κα Κουρούμπαλη: «Η συγκεκριμένη διάκριση είναι αποτέλεσμα συστηματικής και μακροχρόνιας συνεργασίας του ΙΤΕ με το ΕΚΑΒ Κρήτης. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης μελέτης συμβάλλουν στην υποδειγματική οργάνωση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κρήτης για την σωστή διαχείριση επειγόντων προνοσοκομειακών περιστατικών και την άμεση επέμβαση στην περιοχή του συμβάντος. Η εφαρμογή υπηρεσιών ηλεκτρονικής υγείας και τηλεματικής στο συντονιστικό κέντρο και στις κινητές μονάδες του, έχει αναδείξει το ΕΚΑΒ Κρήτης σε πρότυπο ΕΚΑΒ σε όλη την Ελλάδα».

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
11/10/2005

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions