Ανάμεσα στους θεατές του χθεσινου αγώνα ήταν και ο Μύρωνας Σηφάκης. Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης και παρακολούθησε το ματς παρέα με τον προπονητή της Εθνικής Νέων Νίκο Νιόπλια.

Μαζί τους βρέθηκε και ο Απόστολος Φυργάδης από το 70’ και μετά, όταν αποβλήθηκε από τον πάγκο του Εργοτέλη για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα και τις εκκλήσεις των ανθρώπων του Ιωνικού, ο κόσμος που πήγε στην Νεάπολη δεν ξεπεράσε τα 1000 άτομα (κόπηκαν 862 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 5.728 ευρώ). “Την παράσταση έκλεψαν” 20 περίπου φίλαθλοι του Εργοτέλη οι οποίοι υποδέχθηκαν με τους ήχους της λύρας τους παίκτες τους στην έναρξη του αγώνα, ενώ το ίδιο έκαναν και μετά το τέλος του παρά το άτυχο αποτέλεσμα, κάτι που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

Νοκ - άουτ

Ο Εργοτέλης εκτός από το παιχνίδι, έχασε και τρεις παίκτες εν όψει Παναθηναϊκού καθώς οι Οικονομάκης, Χαραλαμπάκης, συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες ενώ ο Αργυράκης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες και θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική.