Βουρκωμένος αποχαιρέτησε χθες τους παίκτες του ο Μύρωνας Σηφάκης. Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη πήγε χθες το μεσημέρι στο Παγκρήτιο για τελευταία φορά προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και μιλώντας στους παίκετς του δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο κ. Σηφάκης τους τόνισε ότι “αυτά έχει το ποδόσφαιρο”, τους είπε “ότι πιστεύω στις ικανότητές σας και μπορείτε να σώσετε την ομάδα” και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία .

Συγκινημένος εμφανίστηκε και στις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν φύγει από το Παγκρήτιο μιλώντας στους δημοσιογράφους: “Στη ζωή όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος” είπε και συνέχισε: “Η συνεργασία μας με τον Εργοτέλη τελείωσε, αλλά όλα αυτά που πετύχαμε αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Με τη συμβολή τους κατάφερα να υλοποιήσω το όραμα του Εργοτέλη για άνοδο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τον στόχο της επόμενης 5ετίας. Δεν ξέρω ακόμα αν καρδίσει ο Εργοτέλης το στοίχημα της παραμονής που είχαμε βάλει μαζί, αλλά εύχομαι να τα καταφέρει”.

Και ο κ. Σηφάκης κατέληξε: “Το πιο σπουδαίο πράγμα είναι η αναγνώριση και ο σεβασμός που κέρδισα από τον φίλαθλο κόσμο και από τους αντιπάλους για μένα και την ομάδα. Το “ουδείς προφήτης στον τόπο του” για μένα δεν ισχύει. Φεύγω πιο ώριμος και δυνατός, με περισσότερες εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας μου”.