Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν το κεντρικό πρόσωπο χθες στις εξέδρες του Παγκρητίου Σταδίου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες των επισήμων και ξεσήκωσε τον κόσμο εναντίον του, όταν σηκώθηκε να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Ολο το γήπεδο τον έβριζε εν χορώ αλλά αυτός απτόητος σηκώθηκε και μετά το δεύτερο γκολ για να χειροκροτήσει τους παίκτες του. Μόνο στο 0-3 παρέμεινε στη θέση του. Κατά τ’ άλλα η ατμόσφαιρα χθες ήταν παγωμένη λόγω κρύου και έγινε ακόμα χειρότερη λόγω της ήττας.

Οι φίλαθλοι (από τη διοίκηση δόθηκε αριθμός προσέλευσης θεατών 6.080 αλλά δεν πρέπει να βρέθηκαν στο Παγκρήτιο πάνω από 4.000) άρχισαν να αποχωρούν δέκα λεπτά πριν από το τέλος, εμφανώς απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Στη μνήμη του Νικήτα Αστρινάκη αφιέρωσε την πλακέτα που πήρε στη χοροεσπερίδα του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Γαζίου ο Γιώργος Σουλτάτος.



Ισοπαλία



Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι των ερασιτεχνικών ομάδων Πανιωνίου-Εργοτέλη χθες το μεσημέρι στον Αλιμο, με τον Εργοτέλη να είναι καλύτερος και να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο 93’ με τον Σταθόγλου που σούταρε άουτ σε κενή εστία.

Πανιώνιος: Σωτηρίου, Μανιάτης, Σακάς, Δήμος (84’ Δραγάτης), Σοφιανός (74’ Ιωάννου), Βιδάλης, Μπονιάκος, Μπούργος, Στασινόπουλος (52’ Νικολόπουλος), Στούμπος, Λάσκα.

Εργοτέλης: Ζαχαριουδάκης, Γεωργόπουλος, Αποστολάκης, Μονιάκης, Δέμελης, Απλαδάς, Σταθόγλου, Κλαπάκης (85’ Σιδηρόπουλος), Σφακιανάκης (82’ Σταματάκης), Σκουλούδης, Μκρτσιάν.