Νεκροταφείο... θύμιζαν τα αποδυτήρια του Εργοτέλη μετά το τέλος του αγώνα. Ουδείς είχε το κουράγιο να μιλήσει ενώ οι περισσότεροι παίκτες έκαναν μπάνιο και έφυγαν γρήγορα από το γήπεδο.

Αντίθετα, το κλίμα ήταν πανηγυρικό στα αποδυτήρια του Ιωνικού με τους παίκτες να κάνουν σαν μικρά παιδιά και να έχουν γίνει ένα κουβάρι γιορτάζοντας τη νίκη, την οποία αφιέρωσαν στον εκλιπόντα πρόεδρό τους Νίκο Κανελλάκη που θα είχε σήμερα την ονομαστική του εορτή αν ήταν στη ζωή. “Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας κι αυτό θα φανεί στη συνέχεια”, είπε ο Βαγγέλης Βλάχος που απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του. “Κανείς δεν πίστευε ότι η ομάδα θα είχε σήμερα 14 βαθμούς. Μόνο εγώ. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μου”, είπε και τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας του παραμένει ο ίδιος (παραμονή).

Τέλος ο τεχνικός του Ιωνικού συνεχάρη τον Εργοτέλη για την προσπάθειά του και δήλωσε ότι η ομάδα αυτή χρειάζεται στήριξη για να προχωρήσει.Απαρηγόρητος ήταν ο Μύρων Σηφάκης. “Κάναμε παιδαριώδη λάθη και για μας ήταν καταστροφή το ξεκίνημα”, είπε δίνοντας ανάγλυφα την εικόνα του παιχνιδιού και συνέχισε: “Παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι”. Ο προπονητής του Εργοτέλη δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις μεταγραφές που έγιναν τονίζοντας ότι: “Δεν έχουν βοηθήσει όσο περιμέναμε την ομάδα”.

Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του προέδρου της ομάδας ενώ ο Άλκης Δημήτρης τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε από τα λάθη αλλά η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθειά της μέχρι το τέλος.