Γιορτή μόνο για τους φιλάθλους του Εργοτέλη ήταν το χθεσινό ματς το οποίο σημαδεύτηκε δυστυχώς από τις πρώτες ζημιές που έγιναν στο Παγκρήτιο Στάδιο με δράστες τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Οι Ενωσίτες οι οποίοι έφτασαν χθες περίπου τους 2500 τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο ημίχρονο του αγώνα ξεσπώντας τη μανία τους στα κυλικεία κάτω από τη θύρα 15.

Οι εσωτερικοί χώροι υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ υπήρξε κι ένας τραυματισμός υπαλλήλου του γηπέδου. Η Αστυνομία προχώρησε σε 3 συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ οι οποίοι κρατούντο στο Α’ Αστυνομικό Tμήμα και ο Εργοτέλης επρόκειτο χθες να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος τους ενώ υπήρχε πληροφορία ότι το ίδιο θα γινόταν και από την πλευρά της ΑΕΚ και του Ντέμη Νικολαϊδη.

Πέρα από τις φθορές στο εσωτερικό οι ανεγκέφαλοι έσπασαν και 20 περίπου καθίσματα.

Κατά τ’ άλλα η ατμόσφαιρα ήταν καλή με 17.000 φιλάθλους να δημιουργούν ρεκόρ προσέλευσης (16.850 και οι εισπράξεις στα 155.850 ευρώ).

Ο Ντέμης Νικολαϊδης παρακολούθησε το ματς δίπλα-δίπλα με τον πρόεδρο του Εργοτέλη Γιώργο Σουλτάτο ενώ στο στάδιο βρέθηκαν χθες και πολλοί επώνυμοι από το χώρο του ποδοσφαίρου και από τον ΟΦΗ.

Από την εξέδρα των επισήμων είδε το παιχνίδι και ο Γιάννης Χατζηνικολάου “κατασκοπεύοντας” τον Εργοτέλη.