Το γκολ του Ογκουνσότο έδωσε ανάσες... στον Εργοτέλη αλλά και στον Μύρωνα Σηφάκη ο οποίος ήταν σε μεγάλη ένταση σε όλο το παιχνίδι, καθώς το αποτέλεσμά του θα έκρινε, σύμφωνα με τις φήμες που υπήρχαν, την παραμονή του στον πάγκο.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη που στο τέλος είχε κι ένα φραστικό επεισόδιο με κάποιους φιλάθλους που τον αποδοκίμασαν, δηλωσε ευχαριστημένος από την ισοπαλία. “Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος”, ειπε ο κ. Σηφάκης που τόνισε για το ματς: “Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Αντιμετωπίσαμε μια σοβαρή ομάδα και είχαμε άγχος. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ με την ευκαιρία του Γωνιωτάκη. Στην πρώτη επίθεση της Χαλκηδόνας στο β’ ημίχρονο, δεχθήκαμε γκολ από λάθος μας, όπως συμβαίνει συνέχεια φέτος. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές και στο τέλος μείναμε ζωντανοί με το γκολ που πετύχαμε. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι”.

Ο Γιώργος Παράσχος αντίθετα δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του πέταξε στη θάλασσα δίπλα απ’ το Παγκρήτιο δύο βαθμούς. “Ηταν ένα μέτριο παιχνίδι” -είπε και πρόσθεσε- “κινδυνεύσαμε μόνο από δικά μας λάθη. Φαινόταν ότι θα πάρουμε το ματς, όμως από ένα λάθος πετάξαμε δύο βαθμούς.

Ο Σίμοβ τόνισε ότι “είμαστε πικραμένοι από την ισοπαλία” ενώ ο Σπυριδάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη βοήθειά του και είπε ότι ο βαθμός δίνει κουράγιο στην ομάδα του για να συνεχίσει την προσπάθειά της.

O Στέφανος Bοσκαρίδης είχε στομαχικές διαταραχές και αποκλείστηκε από την 18άδα ενώ επρόκειτο να παίξει στο χθεσινό ματς. Tη θέση του πήρε ο Γκίρτσα.

Σήμερα συνεδριάζει το Δ.Σ

Σήμερα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Eργοτέλη και θα ασχοληθεί με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα. Aν και επισήμως δεν επιβεβαιώνεται, δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα προπονητή