Παρά το ισόπαλο 1-1 στο τέταρτο στη σειρά φιλικό τεστ του Εργοτέλη επί σουηδικού εδάφους με αντίπαλο την Βάλστα Σιριάνσκα, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ικανοποίηση για την απόδοση της στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το ότι δεν πήρε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής αυτό είναι κάτι που δεν απασχολεί τον Μύρωνα Σηφάκη. Είναι γνωστό και το έχει δηλώσει ο τεχνικός του Εργοτέλη ότι το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει αλλά πέρα απ’ αυτό στο συγκεκριμένο ματς είδε αυτά που ήθελε να δει και έμεινε ικανοποιημένος.

Στον Εργοτέλη έχουν να λένε για το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των Σουηδών οι οποίοι σίγουρα είναι πιο έτοιμοι αφού το πρωτάθλημα τους βρίσκεται σε εξέλιξη και προφανώς ήθελαν να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Παρ’όλα αυτά οι “κιτρινόμαυροι” μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αφού είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Δεν πρέπει ακόμα να παραβλεφθεί το γεγονός ότι ο κ. Σηφάκης για ένα ακόμα παιχνίδι μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Αυτό δείχνει ότι δεν τον ενδιέφερε τόσο το αποτέλεσμα όσο να δει για άλλη μια φορά σε ποιά κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Αλλωστε απο δω και πέρα οι πολλές δοκιμές θα σταματήσουν αφού πρέπει να μονταριστεί με τους Βούκοβιτς και Ιβάνοφ η ομάδα που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα...