ΠΑΤΡΙΣ :: Ύπαιθρος :: Στην Ύπαιθρο :: Εμφάνιση άρθρου
Αγροτικά Νέα Στην Ύπαιθρο Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Ο ιερέας εγκατέλειψε οικογένεια και ποίμνιο
Προσωπικοί λόγοι ώθησαν τον ιερέα στην... εξαφάνιση - ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΑΡΑΤου Θάνου Περβολαράκη

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, άφαντος ο Μεσσαρίτης παπάς τον οποίο αναζητά από χθες και η Αστυνομία! Ο ιερέας έχει φύγει εδώ και λίγες ημέρες από το σπίτι του και χθες η παπαδιά αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που μένει για να δηλώσει την… εξαφάνισή του.

Ο εξαφανισμένος ρασοφόρος χάθηκε από προσώπου γης μία ωραία πρωία χωρίς κανείς να έχει καταλάβει τις προθέσεις του, ενώ δεν άφησε κανένα σημείωμα, δεν πήρε κανένα τηλέφωνο για να πει ότι είναι καλά ή όχι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος το σκεφτόταν πολύ καιρό να εγκαταλείψει το σπίτι του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, για τους δικούς του λόγους. Οι λόγοι αυτοί, είναι σύμφωνα με διάφορες φήμες, προσωπικοί και τους γνωρίζει η πρεσβυτέρα, η οποία μάλλον δεν κατάφερε να τον μεταπείσει. Το τηλέφωνό του, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, είναι απενεργοποιημένο, ενώ σε κανένα από τα σημεία όπου σύχναζε δεν εντοπίστηκε. Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε όμως και η έρευνα που έγινε σε συγγενείς και φίλους του.

Η απόφασή του πάντως να εγκαταλείψει το σπιτικό του, όπως λένε άτομα που γνωρίζουν το παρασκήνιο, δεν ελήφθη την τελευταία στιγμή και δεν την πήρε μονάχος… Επίσης, η μητρόπολη στην οποία ανήκει φαίνεται να γνωρίζει τα πάντα και περιμένει να δει τις εξελίξεις, πριν λάβει τις όποιες αποφάσεις, ενώ και η παπαδιά είναι μάλλον αποφασισμένη να τον αναζητά.Εμφανίστηκε η ανήλικη

Εντωμεταξύ, στο σπίτι της επέστρεψε η 16χρονη από τη Μεσσαρά, η οποία είχε κλεφτεί πριν λίγες ημέρες με έναν 21χρονο. Συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης ενημέρωσε την Αστυνομία για την ευχάριστη εξέλιξη, δηλώνοντας ότι αποσύρει τη μήνυση κατά του νεαρού.

Η 16χρονη είχε ενημερώσει τους γονείς της ότι φεύγει από το σπίτι με τον άνθρωπο που αγαπά με ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο των δικών της. Φαίνεται πάντως ότι οι γονείς της χειρίστηκαν προσεκτικά και με ψυχραιμία το θέμα, με αποτέλεσμα μετά από συζητήσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις να καταφέρουν να πείσουν το παιδί τους να επιστρέψει σε αυτούς.

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
11/8/2017

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions