ΠΑΤΡΙΣ :: Κρήτη :: Στήλες :: Εμφάνιση άρθρου
Τοπικά Νέα Συνεντεύξεις Στήλες Προεκτάσεις Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


επι... ΚΡΗΤΙΚΑΚΑΛΗΜΕΡΑ αναγνώστες μου και το νου σας στο νερό. Το παλιό σλόγκαν «προσέχουμε για να έχουμε» επανέρχεται δραματικά στην επικαιρότητα.

Ο ΑΠΟΣΕΛΕΜΗΣ αδειάζει, τα «βατραχάκια» αγκομαχούν και τα ντεπόζιτα δεν γεμίζουν. Η υδροδότηση εκ περιτροπής μπήκε στη ζωή μας, αλλά τα βάσανα δεν τελειώνουν εδώ.

Η ΕΘΝΙΚΗ Επιτροπή Υδάτων είναι έτοιμη να επιβάλει ενιαία υποχρεωτική τιμολόγηση του νερού σε όλη τη χώρα και χωρίς να λαμβάνει υπόψη της κανένα κριτήριο τοπικής ιδιαιτερότητας. Τελικά πρόκειται για μεγάλες… ρουφάλες!

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ χρόνια είχαν διαψεύσει πανηγυρικά τον αείμνηστο σημειολόγο Ουμπέρτο Έκο, που είχε πει ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις. Φέτος όμως δικαιώνεται. Δέκα μέρες τώρα αναλωνόμαστε με τη σημαία και τον εκκλησιασμό των μαθητών. Μιλάμε για μεγάλη ένδεια.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ μέχρι και ο Καμμένος γίνεται θέμα, που δηλώνει «δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας, αλλά το Σύνταγμα της Ελλάδας περιγράφει ως κυρίαρχη θρησκεία την ορθόδοξη».

ΕΔΩ που τα λέμε πάντως το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να το επαναφέρουν ως… κανονικότητα, δεν έχει απήχηση στην κοινωνία, στο μεγαλύτερο μέρος της τουλάχιστον. Η σύνδεσή του με αλήστου μνήμης εποχές είναι μεγάλο βαρίδι για την εφαρμογή του στο σήμερα.

ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάποιοι έχουν μπερδέψει τις έννοιες του πατριώτη, του θρησκευόμενου και του οικογενειάρχη. Λάστιχο τις έχουν κάνει και τις μεταφράζουν κατά το δοκούν.

ΝΕΑ κινητοποίηση την Πέμπτη από φορείς και κατοίκους της περιοχής για τον κόμβο της Αγίας Πελαγίας, με αίτημα την άμεση δημοπράτηση του έργου που θεωρείται ότι έχει χρηματοδοτηθεί από το 2014. Μόνο που αυτή η χρηματοδότηση από το ΠΔΕ δεν φαίνεται να ισχύει, πράγμα που δεν λέγεται επίσημα. Παρασκηνιακά πάντως γίνονται έντονες διεργασίες, προκειμένου η κατασκευή του κόμβου να ενταχθεί στα έργα οδικής ασφάλειας του ΕΣΠΑ.

ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ πριν ο κόλπος του Δερματά είχε μεγάλη πέραση στα λουτρά των Ηρακλειωτών. Το τελευταίο διάστημα ο κόσμος επανακάμπτει και κάνει τα μπάνια του κάτω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Ακόμα και τα έργα αποκατάστασης, που γίνονται τώρα στο σημείο, δεν φαίνεται ν’ αποτελούν εμπόδιο σε όσους θέλουν ν’ απολαύσουν μια σύντομη βουτιά αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της μετακίνησης.

Ο... Επικρητικός

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
11/8/2017

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions