A)  Οι Γεωργιουδάκη και Μιχελουδάκη του ΚΟΗ με τις προπονήτριές τους Μαμιαούρι και Λιαδάκη - B)  Τα κορίτσια του ΩρίωναA) Οι Γεωργιουδάκη και Μιχελουδάκη του ΚΟΗ με τις προπονήτριές τους Μαμιαούρι και Λιαδάκη - B) Τα κορίτσια του Ωρίωνα

Ξεχώρισαν με την παρουσία τους τα κορίτσια του ΚΟΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Α’ που έγινε στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου. Οι αθλήτριες του συλλόγου κατάφεραν να εκπροσωπήσουν για άλλη μία φορά επάξια τον ΚΟΗ.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Βιργινία Γεωργιουδάκη και Ιωάννα Μιχελουδάκη στο αγώνισμα του DUETO με αναπληρωματική τη Λυγερή Μαυρογιάννη.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο SOLO η αθλήτρια Γεωργιουδάκη Βιργινία.

Την 5η θέση στο ομαδικό και το COMBO πήραν οι αθλήτριες:

Λυγερή Μαυρογιάννη, Ιωάννα Μιχελουδάκη, ΧάριςΜακράκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Εφη Πηρουνάκη, Στεφανία Λασηθιωτάκη, Ζαφείρα Χατζέα, Κωνσταντίνα Χατζέα.

Η αθλήτρια Ιωάννα Μιχελουδάκη στο SOLO πήρε τη 10η θέση ανάμεσα σε 38 συμμετοχές.

Στην τελική κατάταξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων A’ ο ΚΟΗ πήρε την 5η θέση με βαθμολογία 158 σε σύνολο 21 σωματείων.

Οι επιτυχίες του ΚΟΗ συνεχίστηκαν και στις φιγούρες όπου η Βιργινία Γεωργιουδάκη πήρε τη δεύτερη θέση και η Ιωάννα Μιχελουδάκη την 5η θέση σε σύνολο 170 αθλητριών.

“Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στις προπονήτριές τους Λέλα Μαμιαούρι και Πελαγία Λιαδάκη.

Επίσης οι αθλήτριες Γεωργιουδάκη Βιργινία και Ιωάννα Μιχελουδάκη παρέμειναν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν σε CAMP προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία στις 4-6/08/2017.

Το Δ.Σ του ΚΟΗ εύχεται καλή επιτυχία στα κορίτσια” αναφέρει ανακοίνωση του ΚΟΗ.

Διακρίσεις του Ωρίωνα

Επιτυχημένη ήταν η αγωνιστική παρουσία του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο Κορασίδων Α’ (13, 14, 15 ετών). Η Κρύστη Γιαλαμά αν και μόλις 13 ετών κατετάγη πρώτη από την ηλικία της στο αγώνισμα με τις φιγούρες και τρίτη στη γενική κατάταξη (μια που αγωνίζονται και οι τρεις ηλικίες μαζι) με 74,0221 βαθμούς σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη αθλήτρια της γενικής κατατάξης που είχε βαθμολογία 74,3333 (στο παραπάνω αγώνισμα συμμετείχαν συνολικά 158 αθλήτριες).

Πρώτη από την ηλικία της και τέταρτη στην κατάταξη του τελικού ήταν επίσης η Γιαλαμά και στο αγώνισμα του σόλο με 73,5277 βαθμούς έναντι 73,9833 της τρίτης.

Στο παραπάνω αγώνισμα που συμμετείχαν 38 αθλήτριες τη 13η θέση στον τελικό κατέκτησε η αθλήτρια του Ωρίωνα Μαρία Σφακιανάκη με 69,7129 βαθμούς. Η Σφακιανάκη κατετάγη 16η στο αγώνισμα με τις φιγούρες με 70,8591 βαθμούς.

Γιαλαμά και Σφακιανάκη επίσης κατέκτησαν την 7η θέση στο τελικό του duet έναντι 35 ζευγαριών που αγωνίστηκαν με 71,7537 βαθμούς.

Με τις διακρίσεις τους αυτές και την εξαιρετική φετινή τους παρουσία, οι δύο αθλήτριες του Ωρίωνα κέρδισαν το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης και προπονούνται πλέον για το επόμενο διάστημα στο καμπ προετοιμασίας για τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Μεσογειακό Κύπελλο που θα γίνει τον Αύγουστο στην Πορτογαλία.

Εξαιρετικές επίσης ήταν οι διακρίσεις του Ωρίωνα και στα άλλα αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο οποίο κατέκτησε την 7η θέση στον τελικό του κόμπο και του ομαδικού (μεταξύ 13 προγραμμάτων).

Οι αθλήτριες του Ωρίωνα που αγωνίστηκαν στα ομαδικά προγράμματα είναι έκτος τις Γιαλαμά και Σφακιανάκη οι Κάλλη Παπαστεφανάκη, Μαρία Πουλινάκη, Κάλλια Κατσαπρακάκη, Ματίνα Κανάκη, Νεφέλη Νησανάκη Κακουδάκη, Δέσποινα Ταμπακάκη, Αγγελική Οικονομάκη και Ειρήνη Κοπανιστού.

Οι αθλήτριες Κάλλη Παπαστεφανάκη και Ματίνα Κανάκη κατέκτησαν την 16η θεση στο ντουέτο και οι Δέσποινα Ταμπακάκη και Νεφέλη Κακουδάκη -Νησανάκη την 17η έναντι 35 ζευγαριών που αγωνίστηκαν.

“Η διοίκηση του Ωρίωνα συγχαίρει όλες τις αθλήτριες της ομάδας και τις προπονήτριες τους Ασκοξυλάκη Ελεάνα, Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Στάικου Μαρία για την εξαιρετική δουλειά τους κα τις μεγάλες επιτυχίες τους και εύχεται στις αθλήτριες της Κρύστη Γιαλαμά και Μαρία Σφακιανάκη να έχουν μια λαμπρή και επιτυχημένη πορεία στο δρόμο της Εθνικής ομάδας που ανοίγεται μπροστά τους” αναφέρει ανακοίνωση του Ωρίωνα.

Στη Γενική κατάταξη 2ος ήταν ο ΝΟΧ με 177β., 5ος ο ΚΟΗ με 158β. και 7ος ο Ωρίωνας με 108β.

Άρχισε το Πανελλήνιο Κορασίδων Β’

Στο Χαϊδάρι ξεκίνησε το Πανελλήνιο Κορασίδων Β’ με το οποίο ολοκληρώνεται ο κύκλος των πρωταθλημάτων στο άθλημα για το 2017, Ο ΚΟΗ συμμετέχει με 35 αθλήτριες και ο Ωρίωνας με 15.