Τις επόμενες κινήσεις του στη μεταγραφική σκακιέρα προετοιμάζει με προσοχή και μυστικότητα ο ΟΦΗ και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει πράξη και η τρίτη προσθήκη μετά τους Κουσκουνά, Σιώπη.

Τα στόματα βέβαια των ανθρώπων της ομάδας είναι κλειστά χωρίς να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται κάποιο από τα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το πιο φρέσκο από αυτά, είναι του τερματοφύλακα Νίκου Μελίσσα ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε πέρσι δανεικός στη Σπάρτη (23 συμμετοχές).

Τον 24χρονο γκολκίπερ συνοδεύουν καλές συστάσεις και δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να απασχολήσει τον ΟΦΗ, εφόσον λυθεί πρώτα το συμβόλαιο του Δαύκου.

Σύσκεψη για τις υποδομές

Τις κατευθύνσεις που επιθυμεί για τον αγωνιστικό προσανατολισμό των τμημάτων υποδομής, καθώς και εξειδικευμένα οργανογράμματα για κάθε τμήμα, έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην πρώτη σύσκεψη που είχε με τα στελέχη του ΟΦΗ ’94 και της Ακαδημίας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε σημαντικές επισημάνσεις για την περσινή χρονιά, όπου παρακολούθησε από κοντά για πρώτη φορά τη δουλειά στα τμήματα υποδομής, δίνοντας συγχαρητήρια και εκφράζοντας σε γενικές γραμμές την ικανοποίησή του αλλά και την πεποίθηση ότι μπορούν να βελτιωθούν πολλά πράγματα.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι θα είναι κοντά στους προπονητές και στη λειτουργία της Ακαδημίας, παρακολουθώντας τα παιδιά και την πορεία των προπονήσεων, θέλοντας να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το νέο αίμα του ΟΦΗ. Στόχος άλλωστε είναι σε βάθος τριετίας ο ΟΦΗ να απαρτίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό από δικά του παιδιά και γι’ αυτό πρέπει να δίνεται βάρος στις ακαδημίες.