ΠΑΤΡΙΣ :: Ύπαιθρος :: Αγροτικά Νέα :: Εμφάνιση άρθρου
Αγροτικά Νέα Στην Ύπαιθρο Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ : Εξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ οι αγρότεςΈχουν γονατίσει από τη βαριά φορολογία και οι αγρότες όλης της χώρας προχωρούν αυτό το διάστημα σε διαφόρων μορφών κινητοποιήσεις.

Χθες πρωί εκπρόσωποι των ΔΣ των Αγροτικών Συλλόγων και εκπρόσωποι των Επιτροπών Αγώνα Αγροτών του νομού Ηρακλείου (Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων, Αγροτικός Σύλλογος Ηρακλείου, Αγροτικός Σύλλογος Καζαντζάκη, Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Τυμπακίου, Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αρκαλοχωρίου) προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΦΚΑ.

Στο υπόμνημά τους προς το διοικητή του ΕΦΚΑ τονίζεται: “Με τα νέα μέτρα που έφερε η κυβέρνηση, οι εισφορές στον ΕΦΚΑ δε θα εκπίπτουν από το φορολογητέο ποσό, όπως θα ισχύσει φέτος και με μια έκπτωση 15% για το 2018 που σε καμιά περίπτωση δεν αντισταθμίζει την επιβάρυνση στις εισφορές και τη φοροληστεία που θα υποστούμε, ενώ μειώνονται οι συντάξεις από το 2019 και κόβονται μια σειρά επιδόματα στη σύνταξη. Τα αντίμετρα της κυβέρνησης είναι ψίχουλα, σε καμιά περίπτωση δεν αντισταθμίζουν τις τεράστιες απώλειες στο εισόδημά μας”.

Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Στην παγκρήτια σύσκεψη στις 23 του Μάη στο Ρέθυμνο, όπου συγκροτήθηκε το Παγκρήτιο Συντονιστικό Αγροτικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα Αγροτών, μεταξύ των πρωτοβουλιών που αποφάσισε για το αγωνιστικό δεκαπενθήμερο του Ιούνη κατέθεσε χθες αίτημα προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης για συζήτηση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία αγροτιά της περιοχής.

Το αίτημα έγινε δεκτό και η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
17/6/2017

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions