Απογοήτευση στον ΟΦΗ που τέθηκε νοκ άουτ από την ήττα με τα ΤρίκαλαΑπογοήτευση στον ΟΦΗ που τέθηκε νοκ άουτ από την ήττα με τα Τρίκαλα

Game over… για τον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα γνώρισε οδυνηρή ήττα το Σάββατο εντός από τα Τρίκαλα με σκορ 1-0 και ουσιαστικά με αυτό το αποτέλεσμα βγήκε νοκ-άουτ από την διεκδίκηση του στόχου της 13 αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο σερί των πέντε νικών χάνοντας το ματς (για δεύτερη φορά φέτος από τα Τρίκαλα) και παράλληλα την δυνατότητα να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου.

Μετά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ έμεινε 14 βαθμούς πίσω από την κορυφή και άλλους τόσους από την 2η θέση. Αντίθετα οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν μια νίκη γοήτρου σε πέμπτο συνεχόμενο ματς, και με 37 βαθμούς είναι στην 5η θέση, χωρίς πάντως και αυτοί να προλαβαίνουν πλέον για τις δυο πρώτες θέσεις .

Οι γηπεδούχοι που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Μπόατενγκ αλλά με τον Βουό στην ενδεκάδα παρουσιάστηκαν πολύ αγχωμένοι, δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία του Αποστολίδη και ακριβώς μετά το τέλος του αγώνα αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς της ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπορούσε ωστόσο να φανεί απειλητικός στα αντίπαλα καρέ. Την ίδια ώρα πάντως κατάφερνε να κρατάει μακριά από την εστία του Στρέζου τους επιθετικούς των Τρικάλων με τον Κομεσίδη να εξουδετερώνει τον Κουσκουνά.

Με αυτά τα δεδομένα το 0-0, λοιπόν, ήρθε φυσιολογικά στο πρώτο 45λεπτο, με τους παίκτες του Παπαδόπουλου να έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά να μην δημουργούν ευκαιρίες.

Στο βʼ ημίχρονο τα Τρίκαλα μπήκαν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο γήπεδο, αφού είχαν αντιληφθεί ότι ο ΟΦΗ ήταν έξω από τα νερά του.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά ψάχνοντας το γκολ και τα κατάφεραν στο 63ʼ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, που αιφνιδίασε τον Στρέζο (φέρει ευθύνη).

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να κυνηγήσει την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι κοντρόλαραν το παιχνίδι και δεν κινδύνευσαν πλην ενός σουτ του Χαντί στο 95` που αποκρούστηκε από τον Αποστολίδη και το σφύριγμα της λήξης σφράγισε το δίκαιο τρίποντο των Θεσσαλών, που ήταν πιο μυαλωμένοι και πιο αποτελεσματικοί.

Διαιτήτευσε χωρίς προβλήματα ο Σημαιάκης (Χαλκιδικής). Κίτρινες είδαν οι Κιάσσος, Κώτσιος, Βουό, Βαλλιάνος , Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Αποστολίδης, Σαρακατσάνος.

ΟΦΗ: Στρέζος, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος, Πουρτουλίδης (67ʼ Μιλοσάβλιεφ), Χαντί, Πάγκαλος (76ʼ Όγκμποε), Μάνος (56ʼ Ράντι), Βουό.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αποστολίδης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς (78ʼ Σαρακατσάνος), Μουμίν, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (61ʼ Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης (85ʼ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.