ΠΑΤΡΙΣ :: Πολιτισμός & Διασκέδαση :: Πολιτιστικά Νέα :: Εμφάνιση άρθρου
Πολιτιστικά Νέα Σινεμά Βιβλίο Μαντινάδες Τουρισμός Παραλίες της Κρήτης
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Για την “Ηλιαχτίδα” το έπαθλο από το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού

Η εμπειρία της συμμετοχής στο παιχνίδι και η νίκη ήταν το μεγαλύτερο έπαθλο για την ομάδα «Πάλι Εμείς», που κέρδισε στο 2ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Όσο για το χρηματικό έπαθλο ύψους 3.000 ευρώ, η ομάδα το διέθεσε για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του έργου της «Ηλιαχτίδας».

Την περασμένη Κυριακή η ομάδα -μαζί με άλλες διακόσιες περίπου ομάδες-συμμετείχε στο παιχνίδι, που διοργάνωσαν «Εκείνοι οι Άλλοι» υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, και κέρδισε για δεύτερη φορά, αφού και πέρσι είχε αναδειχτεί νικήτρια.

Είκοσι οκτώ ήταν τα μέλη της ομάδας «Πάλι Εμείς». Αρχηγός ήταν ο Κωνσταντίνος Κουναλάκης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι οι: Μαρία Αλεξάκη, Μηνάς Κοκκινάκης, Γιώργος Κουναλάκης, Σωκράτης Λαγουδάκης, Μίνα Λαμπροπούλου, Γιάννης Λεκάκης, Σοφία Μηλάκη, Σοφία Πατεράκη, Μανώλης Περισυνάκης, Βασίλης Πολιτάκης, Γιώργος Ρίσβας, Ρίτσα Σπανάκη, Σούλα Σπανάκη, Χρήστος Σπανός, Γιώργος Σπυριδάκης, Νίκος Στεφανουδάκης, Μαρία Συργιανόγλου, Αλίνα Ταμάροβα, Κατερίνα Τσαγκαράκη, Μαίρη Τσαγκαράκη, Αλέξης Φασουλάκης, Ανδρέας Φουντούλης, Ελευθερία Φραγκιαδουλάκη, Βαγγέλης Χάλαρης, Κατερίνα Χάλαρη, Σίσσυ Χάλαρη και Τάκης Χριστοδουλάκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της ομάδας που αναδείχτηκε πρώτη στο 2ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, αναφέρουν τα εξής: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά παίξαμε με ενθουσιασμό και διασκεδάσαμε. Ο καιρός ήταν με το μέρος όλων των παικτών, ο συναγωνισμός μεγαλύτερος με αποτέλεσμα το 2ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού να μας μείνει πάλι αξέχαστη εμπειρία. Έχοντας συμμετάσχει δύο φορές στο παιχνίδι, θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το παιχνίδι, να μάθουν τους κανόνες του και να παίξουν μαζί μας του χρόνου. Ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να γίνει θεσμός για την πόλη του Ηρακλείου, που έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις και ελπίζουμε η κίνησή μας, της δωρεάς του επάθλου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και στα επόμενα χρόνια να βρει μιμητές. Θα θέλαμε τέλος να συγχαρούμε την ομάδα «Εκείνοι οι Άλλοι» για την πολύ προσεγμένη διοργάνωση και να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ηρακλείου που αγκάλιασε την προσπάθεια, τους χορηγούς και τους αρωγούς του παιχνιδιού, το κατάστημα ΤΙΜ στην Έβανς 60 για τη μεταξύ μας επικοινωνία, την καφετέρια, το προσωπικό και τους θαμώνες του TAKE FIVE για τη φιλοξενία και την ηθική υποστήριξη».

Το επόμενο ραντεβού δίνεται σ’ έναν περίπου χρόνο από σήμερα, στο 3ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού!

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
18/2/2004

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions