ΠΑΤΡΙΣ :: Επιστήμη & Τεχνολογία :: Περιβάλλον :: Εμφάνιση άρθρου
Τεχνολογία Διατροφή Yγεία Περιβάλλον
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Ολοκληρώθηκε το 1ο Ομοσπονδιακό Σχολείο Βοηθών Εκπαιδευτών Σπηλαιολογίας

Το 1ο Ομοσπονδιακό Σχολείο Βοηθών Εκπαιδευτών Σπηλαιολογίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ το μεγαλύτερο μέρος του σχολείου, από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου 2014, έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανωγείων, συγκεκριμένα στη περιοχή της Νίδας.

Κατά τη διάρκεια του Σχολείου, οι συμμετέχοντες φιλοξενήθηκαν στον ξενώνα του Κέντρου Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης του Δήμου Ανωγείων. Το σχολείο παρακολούθησαν επτά υποψήφιοι βοηθοί εκπαιδευτές σπηλαιολογίας και συμμετείχαν τέσσερις εκπαιδευτές.

Η Σπηλαιολογική Ομοσπονδία Ελλάδος, σε μήνυμά της, αναφέρει πως «θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Ανωγείων και προσωπικά το δήμαρχο κ. Καλλέργη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα φιλοξενίας μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του Κέντρου Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης που μας έκανε να νιώσουμε σαν το σπίτι μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσπαθούν για τη διατήρηση των υποδομών και των υπηρεσιών του Κέντρου σε υψηλό επίπεδο».

Σημειώνεται πωα τα Σχολεία Εκπαιδευτών Σπηλαιολογίας έχουν σκοπό τη διάδοση της σπηλαιολογίας στελεχώνοντας με πιστοποιημένους εκπαιδευτές τους Σπηλαιολογικούς Συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα. Η Σπηλαιολογική Ομοσπονδία Ελλάδας (Σ.Ο.Ε.) πιστεύει ότι η σωστή εκπαιδευτική διαδικασία αποτελεί την ασφαλιστική δικλίδα για την διάδοση της εξερευνητικής σπηλαιολογίας με ασφάλεια και μεθοδικότητα.
Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
5/2/2015

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions