Σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Πελέ αναμένεται να προχωρήσει μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ σε νέα επαφή που θα έχει με τον Εργοτέλη.

Το θέμα του Πορτογάλου φαίνεται να προχωράει με γοργούς ρυθμούς με τον Εργοτέλη να βρίσκεται για την ώρα σε στάση αναμονής περιμένοντας τις προτάσεις για τον έμπειρο παίκτη. Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί έχει παραμείνει μέχρι τώρα σε καθαρά φιλολογικό επίπεδο και πλέον οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Στην πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ πριν από μερικές μέρες έγινε μια πρώτη κουβέντα για το οικονομικό χωρίς όμως οι δυο ομάδες να μπουν στην ουσία. Αυτό που επισημάνθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ είναι μια εκρεμμότητα που υπάρχει από την μεταγραφή-επιστροφή του Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη με τους κιτρινόμαυρους να έχουν μια οφειλή της τάξης των 200.000 ευρώ. Αρχικά οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν να γίνει συμψηφισμός με την περίπτωση του Πελέ ωστόσο αυτό απορρίφθηκε εξʼαρχής από τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας. Στον Εργοτέλη περιμένουν την επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα και παράλληλα κοιτάζουν και προς την Ρωσία με την οποία κάνει…παιχνίδι η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα μπαίνει από σήμερα σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιάννης Πετράκης έχει ραντεβού με τους παίκτες του για να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας με τα γνωστά προβλήματα των απουσιών των διεθνών οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν από αύριο και να τεθούν στην διάθεση του.



Συνάντηση για τις υποδομές

Συνάντηση διαπαιδαγωγικού χαρακτήρα είχαν χθες σε αίθουσα του Παγκρητίου Σταδίου ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, ο γενικός αρχηγός Σταύρος Λαμπράκης, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Μιχάλης Επιτροπάκης, το μέλος του ιατρικού επιτελείου Νίκος Ανδρουλάκης με τους αθλητές των τμημάτων υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15 και τους προπονητές τους.
Οι κ.κ. Πετράκης, Λαμπράκης, Επιτροπάκης, Ανδρουλάκης εστίασαν την συζήτηση σε θέματα ισορροπίας μεταξύ της άθλησης και της μάθησης που είναι το ζητούμενο. 
Μάλιστα συζήτησαν για αρκετή ώρα σε εξαιρετικό κλίμα με τους νέους ποδοσφαιριστές και αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς.